bambi

Leahs önskelista
Det är några som har frågat mig vad Leah önskar sig i ett-års present (jag kan inte fatta att hon snart är ett år!!).

Jag har redan sagt åt min mamma är köpa ett par Converse i storlek 20, för Leah kommer ju snart börja gå och då behöver hon ett par skor. Men ett par gummistövlar skulle kanske också vara bra, som dessa fina från Lundmyr of Sweden (men andra går förstås också bra!):



Regnkläder behövs alltid också (i storlek 80).

Till sommaren är det alltid bra med någon solhatt, som till exempel denna fina från Småfolk (men någon annan går förstås också bra):



Och jag kan verkligen se Leah springa runt i dessa fina byxor från Plastisock i sommar:

Leksaker har vi ganska så gott om, men om man gärna vill köpa någon leksak så kanske en plocklåda skulle vara uppskattat (klossarna till Zacks gamla är för längesen försvunna) och någon kulbana har vi inte.

Men det här var bara några förslag och absolut inga måsten. Vi har ju så mycket leksaker och kläder redan här hemma så egentligen är det inte så mycket som behövs...

#1 - mmaya

menar du verkligen strl 80 på regnställ? det låter litet till en ettåring. Det kan vara bra att ta en storlek större så det går utanpå ytterkläder. jag köper 2 storlekar större och spänner upp med hängslena. jackan är bara bra om den går ner över rumpam.



ps. ärver inte Leah Zacs kläder?

#2 - BAMBI

Maya Jag tycker att just regnställ brukar vara så stora i storlekarna. Jag vet att Zack hade storlek 86 på sin väldigt länge... tills han hade 98 i vanlgia kläder.



Jo, hon ärver hans kläder men dom är födda på olika delar av året så det är svårt med en del kläder (och skor).