bambi

Vackra underbara söndag!
Tänk va lite sol och värme kan göra! Man får så mycket mer energi, alla är glada och alla är ute! Så underbart! Älskar denna tiden på året.


Idag så har vi varit ute halva dagen och tittat på blommor och humlor. Klättrat i berg och samlat på pinnar och stenar. Maken var iväg med Leah och träffade en vän medan jag och Zack fortsatte vår upptäcksfärd. Det märks att han uppskattar lite ensamtid med någon av oss. Inte lätt att ha ett mindre syskon som alltid ska ta all uppmärksamhet (och alla ens leksaker!).


Sen så gick vi in och lagade middag och jag testade ett nytt recept på en helt underbar chokladkaka (som ni får ta del av senare!).


P.S. Jag vill bara påminna er om att ni gärna får rösta på mig i Mammablogg Galans omröstning (man får rösta en gång per dag, så rösta! rösta! rösta!) i kategorierna "Bästa mammabloggen" och "Bästa vardagsmammabloggen". 
#1 - exklusivvardag

Välkommen till oss och hitta vårt påskerbjudande!



Glad påsk önskar vi på www.exklusivvardag.se

#2 - Camilla

Det är mysigt att spendera ensamtid med ett barn i taget. Jag hade två dagar förra veckan då jag och Ville åkte på egna äventyr.

#3 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Tror också att det är viktigt med egentid för barnen med förälder/föräldrarna. Bara att få kvällsbada med mamma själv i badkaret måste vara lyx!

Även om lillebror är underbar! (och poppis)