bambi

Vilken är den mest irriterande reklamen just nu?

Det finns så mycket irriterande reklam som går på tv just nu. Så jag tänkte fråga er, vilken irriterar er mest? Klaga! Rösta! Diskutera!

 

 

webvoter-omröstning
Vilken reklam stör du dig mest på?

Aktivia
Danonino
Mekanomen
Merci
Målvakts-Henrik
Reisen
Ricola
ÖB

Se resultat
#1 - Apan satt i granen

Känner mig helt nördig eftersom jag inte känner till någon av dem. En tydlig indikation på hur frekvent tv-tittare jag är. Kram!

#2 - Annelie

Av de där är det målvaktskillen som är värst. Men av alla jag har sett är det SJ reklamen som jag avskyr!

#3 - Claire

Helt klart aktiviareklamen! Jag hatar hur hon säger "och så får jag spring i benen också" och typ skuttar iväg ut i skogen! :P

#4 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Jag har inte hängt med så mkt (tittar typ aldrig på tv) men jag såg en hel del på tv som tidsfördriv i veckan bland all väntan, och jag blev SKITFÖRBANNAD på reklamen från IKANO-banken.



En stor motorcykel-karl som drömmer om en MC. Han går och suktar, suktar, suktar. Och sparar, sparar, sparar. So far, so good.



Sen kommer hans husdjursgris och ger honom en tidning med reklamen: "Strunta i att spara - ta ett lån istället, snabbt, enkelt, smidigt".



WTF!?! Reklam som uppmuntrar till att man inte ska spara? Vad sänder det för signaler egentligen! Håll ögonen öppna efter den. Irriterande nu när jag själv har nyöppnat sparkonto hos dem. Men INTE lån!



(röstade på Mekonomen, den vet jag att jag sett.....)

#5 - Karoliina

Målvakts-Henrik! Han måste fått riktigt bra betalt för att vara så larvig!



Sen var det en annan sak, jag har jätteproblem med din blogg, kommer bara åt den med mobilen, som just nu, mitt anti-virusprogram plingar frenetiskt och stoppar hela sidan när jag vill in hos dig via datorn... Är det bara jag som har det så? :/

#6 - Pethra

Synd att man bara fick välja ett alternativ. Jag stör mig ofantligt mycket på Målvakts-Henke, men så såg jag att Mekonomen fanns med, usch vad jag hatar den, snäppet mer än Målvakts-Henkes reklam faktiskt. Fast värst är ändå Flygresor.se, deras reklam som tack och lov endast går på Kanal 5, vem vill se när folk kräks? Usch tvi tvi...

#7 - Pethra

Karoliina: Mitt anti-virus program varnade också varje gång jag gick in på Bambis blogg precis när hon bytt header, kunde inte ens se headern för min dator stoppade den pga. virus, enligt mitt program då. Efter någon vecka så var allt som vanligt igen och jag kunde se headern.

#8 - Anonym

Hoppla Hoppla godis mitt i veckans ser jag,usch en riktigt sån där hemsk besserwisser människa i Danonino ja så den hatar jag mest...

#9 - IDA † MUSIK & FOTO

Daninino eller vad det heter är nog den jobbigaste reklamen just nu,kunde verkligen inte bry mig mindre om att den röda färgen kommer från rödbetor.

#10 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Danonino och Ricola är några som jag irriterar mig på just nu...:) På tal om reklam, har du sett klippet på msn om den reklambild som tydligen väckt ramaskri i USA; en mamma som målat sin femårige sons naglar rosa? Otroligt.

#11 - Denise - Mamma, foto, galenskap

Jag stör mig så oooootroligt på "Cypern. I ditt hjärta"



Det låter så himla fel när hon säger det.

#12 - Karoliina

Pethra: skönt att inte bara jag har haft problem! Jag får inte ens upp headern, ingenting! Den blockerar hela sidan pga en malware.. :/ funkar inte på min sambos dator heller, men jag får väl hoppas att det släpper snart, och tills dess kolla via mobilen :)