bambi

Zack är på förskolan idag
Maken träffade på en av pedagogerna igår när han var på väg hem. Hon hade frågat hur det var med Zack och maken berättade som det var att Zack mådde bra och hade inte fått några fler prickar (och hade väldigt få). Så hon tyckte att han kunde komma idag och se hur det gick. Dom hade bara varit 6 barn (av 19) på förskolan igår, så det verkar som om det helt klart är något som går där. Men är fortfarande inte helt säkra på om det var vattkoppor Zack hade.

Men det verkar som om dom tyckte att det gick bra att han var där eftersom dom har inte hört av sig.

Däremot så är jag och Leah lite febriga. Jag har 38 grader och Leah 38,5. Leah har sovit nästan hela dagen. Det låter kanske skönt, men hon vägrar sova i sin säng... så fort jag försöker lägga ner henne så vaknar hon upp. Så jag har inte kunnat göra så mycket förutom att ligga här i soffan med Leah ovanpå mig.



P.S. Det var någon som efetrfrågade vart jag redigerar mina bilder, lägger till text och symboler... jo, det är på Picnik
#1 - Maria.

Tack för din kommentar hos mig! :) Ja, den boken är riktigt bra! Vad fin din blogg är! Jag tror jag kikade in hos dig innan, men nu har du nog ändrat sen sist. Är det vattenkopper som går? Det går här med. Min stora tös har prickar sedan igår, men vi vet inte ännu om det är vattenkoppor eller inte. Hon har allergi också, så det kanske är det....Återstår att se. :) Hoppas ni kryar på er! Kram, Maria.

#2 - Sussi

Krya på Er



Bra att höra att Zack mår mycket bättre.

Jag kunde gissa mig det, använder oxå piknic till mina bilder.



Ha en bra torsdag

Kram

Sussi

#3 - towis

jag har också en liten hemma med feber men skillnaden är att han vägrar sova överhuvudtaget fast han är galet trött och het som en kamin...

#4 - Bella

Hoppas att det var det han hade. Skönt o slippa det ju. Och att han isf kom så lindrigt undan är ju ännu bättre =) Brorsan hade 2 koppor när han fick medan jag hade 10002 och fick det 2 GÅNGER TILL OCH MED. Höjden av otur.