bambi

Äntligen schema!
Jag åkte hem tidigt idag för att jobba hemifrån. Det är lite svårt att jobba på jobbet eftersom vi inte har fått några datorer än, så det har blivit ganska så korta dagar denna vecka. Idag lyxade jag till det med min favorit lunch, nachos!




Och så fick jag tjata till mig ett schema, skyllde lite på att förskolan måste veta vilka tider barnen ska gå så jag fick ett schema före alla andra nu. Så som schemat ser ut nu (det är egentligen preliminärt) så kommer barnen att gå på förskolan 8.30 - 15. Jag kommer att lämna 4 dagar i veckan och hämta en dag i veckan. Då jobbar jag 100% och mannen ska gå ner till 75%. Jag hoppas att allt kommer att flyta på bra och att det inte kommer att bli allt för mycket stress med hämtning, lämning och pendling.
#1 - APAN SATT I GRANEN | Bojkotta skönhetstävlingar!

Vad skönt! Det var inte en dag för tidigt, hoppas du får ihop en bra planering.



Nu är vi hemma igen och jag är lite sugen på att inviga gymkortet. Vill du haka på ikväll?

#2 - Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !



www.dromstipendiet.se/133



Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.



Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.



tack på förhand !

kram



#3 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Det ser väl jättebra ut. Är det bara lektionerna som är med på schemat, eller är det all din arbetstid?



Maten ser för övrigt också riktigt smarrig ut! :-)

#4 - Sister Moonshine

Jag gillar särskilt det du skrev att det var så svårt att jobba på jobbet ...



Kram



/Åsa

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Jenny Vi har 34 timmar som vi måste vara på arbetsplatsen och sen 10 timmar förtroendetid där vi får arbeta på valfri plats. Vi har ca 16 timmar undervisning + 3 timmar möte varje vecka.