bambi

Bloggar med nisch



Jag sitter och kollar igenom "Mat & Dryck" kategorin på Bloglovin' och jag beundrar verkligen dom som orkar ha en ren mat eller bakblogg. Jag träffade Pernilla som har bloggen Bli min jäst på ett event och hon berättade att hon bakade varje dag. Verkligen varje dag.

Men ibland så känner jag att jag också skulle vilja ha en renodlad blogg. En bakblogg, en OddMollyblogg eller kanske en genusblogg? Ge sig hän åt sin hobby/intresse helt och hållet. Fördjupa sig i det. Men jag har så många intressen och jag tycker om att variera mig. Jag vill kunna skriva det som faller mig in. Tänk om jag vill skriva om genus och jag bara har en bakblogg? Det går ju inte...

Jag tänkte fråga er vad ni tycker om nischade bloggar, men sen kom jag på att om ni gillade enbart nischade bloggar så kanske ni inte skulle vara här inne och läsa....
#1 - Sabina

Jag gillar både nischade bloggar och blandbloggar :) själv har jag två bloggar, en matblogg och en shoppingblogg för jag klarar inte av att ha en blogg där jag blandar för då snöar jag ändå in mig på nån grej för mycket xD så jag är imponerad av er som har "vardagsbloggar" som är intressanta!

#2 - Apan satt i granen - En viktresa du vill följa

Jag läser bara din och LD:s blogg. Det i kombination att skriva själv är ungefär vad min tid räcker till. :)



Men hade jag haft mer tid skulle jag absolut läst nischade bloggar. Jag funderade ett tag på att nischa min blogg eller starta en filial till min blogg där jag enbart fokuserade på träning och hälsa, men jag kör på ett tag till.



Kram!

#3 - Sister Moonshine

Jag föredrar nog bloggar med blandat innehåll. För egen del har jag inget så starkt intresse att jag vill läsa om bara det. Min egen blogg är blandad, MEN med något slags tema, anser jag. Cancern i botten då, men med den positiva livssynen som ett tema. Jag skulle aldrig läsa en renodlad mat eller bakblogg men vill gärna läsa ett och annat nytt recept med snygga bilder och en historia till. Så blir det intressantast tycker jag.



Kram



/Åsa

#4 - Viola

mamabloggar är väl på sätt och vis också nishade? Och jag läser enbart sådana. Men eftersom föräldraskap ändå rymmer en hel del livsstil och vardag så blir det ändå viss variation om bloggaren i fråga anstränger sig lite vill säga.

#5 - Jessica

din blogg känns ändå nischad, odd molly-gillande småbarnsförälder i storstad :) den är nischad iom att du är DU och skriver om det du gillar.. dina barn, din man, odd molly, barn-kläder, baka/laga mat, träffa dina vänner. fina, färgglada bilder..det uppskattar jag verkligen! bilderna! och att du tar upp dina åsikter och försöker starta diskussioner, det är intressant och gör att man engageras som läsare och att man inte bara avfärdar din blogg som ytlig och en i mängden.. typ. märks att du tar din roll som förälder på allvar också och är engagerad och inte bara går på i gamla spår. t ex att du skrivit om bokförlaget olika, det hade jag aldrig hört talas om! hade inte hittat dessa böcker utan dig..eller det hade åtminstone tagit bra mycket längre tid.

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Jessica Tack, tack, tack! Va glad jag blev av det du hade skrivit :)

#7 - Petra

Jag läser inga nischade bloggar. Gillar blandningen i din blogg! Du är verkligen kreativ!

#8 - Tess

Jag gillar blandat och jag skriver blandat själv. Jag har så många intressen som jag gillar starkt så vill inte rikta in mig. Klarar inte att göra det helt enkelt.

#9 - Linn

Det beror på personen bakom bloggen. Oftast följer jag mina vänners bloggar eller nischade. Typ, genus, träning, humor.



Men ibland trillar man in på en blogg som kommer med en hel del intressanta inlägg och som är lite blandad (som din och LD) och man blir lite fast. Man gillar personen bakom. Fast jag kan ju erkänna att jag inte lusläser varje inlägg, utan de som jag "fastnar" för.