bambi

En favorit i repris

Några av er ville att jag skulle skriva mer om Odd Molly. Jag får inte så många kommentarer på dom inläggen så jag trodde inte att dom var så populära, så det är jättebra att ni säger till!

Jag använder ju Odd Molly i stort sett varje dag, så jag skulle kunna blogga massor om det och dagens outfits men det får nog bli en lagom dos Odd Molly istället.

Igår så hade jag på mig en av mina absoluta favorittröjor genom tiderna - 9th sweater. Den är så snygg och bekväm och jag bara älskar min! Så jag är så ledsen att den aldrig har återkommit i några fler kollektioner! Men nu! Till våren så kommer en tröja som är mycket lik den! Jippee!

 



#46 Colbert tunic heter den, lägg det på minnet  :)

#1 - Johanna

Åhhh vad fin... Precis min typ av tröja :-)

#2 - Josefine, Blåeld

Det var just via Odd Molly som jag började läsa din blogg (för ganska länge sedan) och att den sedan utvecklats till mer vardag/familj/annat är bara positivt. Dock uppskattar jag alltså blandningen, men Odd Molly kan det aldrig bli för mycket av! : )



Kram!

#3 - Charlotte

Underbar tröja!

Jag måste bara köpa den..

Längtar redan efter vår/sommar 2012.

Kram

#4 - Josefine

Hmm, den ska jag komma ihåg att spana in när den kommer! :-)



Jag älskar din Odd Molly-inlägg, eftersom jag själv är "Molly-frälst" :-)



Ha en skön lördagkväll!

#5 - Tessa i höghuset

Hej!

Jag skulle vilja att du skrev om varför du gillar Odd Molly så mycket. Du är ju verkligen konsekvent i din smak ;-). När började du köpa Odd Molly, har du haft andra favoritmärken förut, tröttnar du aldrig, vad får du för kommentarer från andra, går din Odd Molly-smak igen på andra sätt, t.ex. i inredning, etc. Sånt hade varit kul att läsa om!