bambi

Fredagen i bilder
Åh, jag har haft en übertrevlig fredag! Fullspäckad men så rolig och trevlig! Först så träffade jag Johanna för en trevlig lunchdejt. Hon är så otroligt duktig som ordnar med Mammabloggkryssningen en massa! Vi åt på mitt absoluta favoritställe - Baresso. Och jag tog min favorit - nachotallrik.




Efter den trevliga lunchen så gick jag hem och hämtade Zack och köpte lite fika för att sen möta upp Anna och Natashja och deras barn för lite picknick.





Natashjas son, Tamlin, tycker verkligen om blåbär!  ;)

Efter picknicken så gick vi direkt till biografen för att se på Bilar 2. Det var verkligen en annorlunda upplevelse att gå på bio med ett litet barn. Det stod ca 10 stycken barnvagnar utanför salongen och hela tiden så hörde man någon som frågade "varför gör den så?" eller liknande. Barnet bredvid mig spillde ut sin Fanta över mina ben och det var mycket spring ut och in.

Men Zack satt som klistrad och är som förtrollad nu. Han vill inte äta middag, han vill bara köra med sina bilar och prata om filmen.



Jag frågade honom ett par gånger om han ville gå hem, men det ville han absolut inte. Jag var även lite nervös för att det skulle hända en olycka så jag frågade även om han var kissnödig ett antal gånger... men det gick så bra så!

Jag tyckte det var väldigt mycket reklam innan filmen (men antagligen lika mycket som vanligt). Många barn i salongen blev otåliga, även Zack. Dom borde verkligen korta ner reklamen inför barnfilmer!

Vi köpte en leksak innan filmen, som dom sålde på biografen och den vill han inte släppa taget om.



Det hela var en mycket underbar upplevelse för vår lilla plutt. Det var härligt att se (jag och maken bråkade faktiskt lite om vem som skulle få gå med Zack på hans första biofilm men maken sa att det är tur att vi har två barn).
#1 - tankgirrl

åååh vilken mysig dag! vi ska gå och se filmen nästa helg, ska bli kul! Vad tyckte du och Zack om filmen då? kan du inte göra ett inlägg och recensera den? En recension från dig och en från Zack vore kul :)

#2 - Sister Moonshine

Vilken sanslöst näpen gosse ni har.



Kram



/Åsa

#3 - Sister Moonshine

Vilken sanslöst näpen gosse ni har.



Kram



/Åsa

#4 - Sabina

Min kille och jag älskar animerat så vi ser alltid de nya filmerna på bio, dock brukar vi vänta några veckor tills ruschen är över, för det är sjukt nice att vara helt ensamma i biosalongen sen, haha och slippa allt babbel :D

#5 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Hej vackra, får jag låna bilden du tog på mej?

Kom på mej själv på tunnelbanan, vatusan tog jag inga bilder för?!

Så.. vi måååste ses igen så även jag kan fota vackra dej! :D

Kramar och gonatt