bambi

Fredagstankar
Det är så otroligt skönt att de tär FREDAG idag, även om dagen inte alls började särskilt bra med pendeltåg som var ca 1 timme försent. Tur att jag åkte ca 2 timmar innan min första lektion börjar, men jag hade ju tänkt sitta och planera! Så där försvann en timmes planeringstid på tåget, inte så roligt!


Veckan har verkligen varit en berg- och dalbana. Ena dagen så har jag känt mig lugn och tyckt att jag har koll på läget (med mina kurser som jag ska undervisa i) till paniiiik i andra stunder (en kväll så sa jag till maken att jag skulle säga upp mig). Men nu har jag hamnat i lugnet igen och jag vet vad jag ska göra på mina lektioner nästa vecka... det är en bra start det... haha 


Jag ser verkligen fram emot helgen. Det pirrar lite i magen när jag tänker på allt roligt jag ska få uppleva. Det är ett roligt event i Kista Galleria imorgon och sen på kvällen så åker jag på Mammabloggkryssning!


Nästa vecka börjar en ny era i våra liv. Leah ska skolas in på förskolan på måndag-onsdag. Snart har vi alltså två barn på förskolan och vi ska pussla ihop förskola, jobb och hem. Men det ska nog gå bra. Jag kommer att lämna barnen för det mesta och maken kommer att hämta.



Jag måste även tacka för alla fina mail och kommentarer ni lämnar! Dom förgyller verkligen vardagen! Glöm inte heller att tävla om en tröja/tunika från me&i! Tävlingen avslutas på måndag!
#1 - Mia

Ååååå va fin du är på korten!!



Kram

#2 - APAN SATT I GRANEN | tävlar ut träningskläder från Röhnisch

Nästa gång får du berätta liiiiite tidigare om kryssningsplaner och sådant. :)

#3 - Josefine

Trevlig helg Bambi!



Kram!

#4 - Hanna

Usch jag förstår dig! Min sambo har äntligen fått arbete, men de är halva Sverige iväg och han måste ju arbeta... Så här sitter jag och ska dra runt vardagen med barn, arbete, studier och hem. Meningen var att han skulle jobbat lite närmre så vi delar på sysslorna men, somsagt, jag förstår dig!