bambi

Gratis tamponger
Minns ni hur man i tonåren klagade på orättvisorna mellan könen och man tyckte att det var så orättvist att tjejer behöver köpa tamponger för massvis med pengar under en livstid (och det jämfördes lite med att killar inte MÅSTE raka sig). Tamponger borde vara gratis sa man!! Men det var förstås en overklig tanke...eller?

Nu finns det faktiskt en sida som heter Tampons for free, där man kan få tamponger hemskickade helt gratis. Det som gör att dom kan vara helt gratis är att det är en massa reklam på askarna! Ganska fiffigt, eller hur? Jag har inte testat själv, men ska nog ta och skicka efter någon ask  :)
#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Det funkar hur bra som helst :)

#2 - Rebecka

Det är smart, jag har använt det under några månader :) Funkar hur bra som helst, men fyller bara i en undersökning som tar typ en minut att göra när man fått asken.

#3 - Annah

Eller så köper man en menskopp för 300 kr som går att använda länge länge =)

#4 - APAN SATT I GRANEN | Bojkotta skönhetstävlingar!

Men Rose-Marie!



Har du fortfarande inte investerat i en menskopp? Den är suverän. Om du mot all förmodan tänker menskoppvägra kan du få tamponger av mig. Har hur många som helst som jag ALDRIG någonsin tänker använda igen eftersom MENSKOPPEN är så FANTASTISKT BRA!

#5 - beciell

VILL DU HA ENKLA SHOPPINGPENGAR?? Samla poäng genom att delta i undersökningar och annat kul! Poängen växlar du sedan in mot ett RIKTIGT presentkort som du får hemskickat från tex H&M (jag fick precis ett kort på 150 kr hemskickat) bli medlem här, helt gratis och tjäna pengar att shoppa för enkelt! http://www.gratismakeup.se/?r=191211

#6 - Linn

Blogga om det när du testat det så "äru gulli" :)

#7 - Amy

Jag har testat det i några månader, har nog fått hem tre askar. Man fyller i en undersökning efter varje mottagen ask för att kunna få en ny. Jättesmidigt.

Fast man måste ändå köpa tamponger, asken innehåller inte så många. ;-)

#8 - Viktoria

Sounds good :D



Hälsa gärna på i min blogg där det bjuds på humor, stand up, muscicerande och andra rolighter :)

http://www.aglepta.blogspot.com

#9 - Emma

Eller hur, har sagt det hur länge som helst!

jag har varit med i 6 månader och jag är supernöjd!!

#10 - Sofia

Menskopp ftw!

#11 - Sofi

Jag klarar inte av menskopp.. så jag kör tygbindor!! Väldigt smidigt faktiskt. Och så finns dom att få uppsydda i alla möjliga fina mönster och färger :D Tips, tips!! Finns på bla etsy och så kan man säkert googla på cloth pads eller tygbindor och hitta lite överallt.

#12 - Cilla

Menskoppen ,måste vara världens bästa uppfinning! En väldigt bra investering.

#13 - Carola L

Jag är med, men använder dem inte eftersom de är för små för mig - dottern kommer att använde dem senare istället. Att det bara är 8 stycken är trist, men bättre 8 gratis tamponger än inga alls!

#14 - Sophia & Diana

Hej och tack för detta blogginlägg, vi såg att du drivit en hel del trafik till vår sajt! Maila oss gärna på den angivna adressen så inkluderar vi dig i ett VIP-utskick senare i höst som tack för detta :)!