bambi

Gröna Lund











Zack är verkligen i perfekt ålder för att gå på Gröna Lund nu. Han är tillräckligt stor för att uppskatta karuseller och samtidigt får han åka gratis (under 3 år)! Han ville åka allt om och om igen.

Vi har haft en underbar dag och vi har åkt en massa karuseller. Jag och maken åkte den nya berg- och dalbanan Twister (som var sådär) och även den gamla Extreme. Det räckte för oss kände vi. Vi spelade lite på chokladhjul men vann inget (typiskt att hon bredvid mig som köpte EN bricka vann medans jag hade köpt FYRA).

Vi hade strålande solsken och det var rätt så mycket folk. Vi fick köa 25 minuter som längst och det är väl egentligen okej.
#1 - Matilda

Jag var på Liseberg med pojkvännen och två kompisar häromdagen. Vi fick köa som längst en timma och en kvart och det var till den nya attraktionen, Atmosfear. Jag var livrädd och skakade som en idiot, men fan va häftig den var och faktiskt värd väntan :)

#2 - Martina

Jag skulle åka EN "vuxenkarusell" medans dottern var med svägerskan. Köade i 35 minuter och åkte världens fjuttigaste åktur. Det visade sig att jag köat till Häxkvasten...