bambi

Hösten är här?
Jag som här om dagen bloggade om den underbara sensommaren. Jag får väl äta upp mina ord lite när det har förutspåtts regna hela helgen. Överallt i alla andra bloggar så läser man om den dystra hösten.

Men jag gillar ju höst!

Jag tycker om att sitta och mysa inne med en stor kopp te och höra regnet utanför. Sen så kommer alla roliga höstkollektioner, den vackra vardagen är tillbaka och i mitten av september ska vi resa till Italien. Så jag har lite att se fram emot. Redan nästa helg så är det Mammabloggkryssning och helgen efter det så fyller Zack 3 år!

Men när det känns som mörkast så kan jag minnas tillbaka till vår underbara vistelse i Thailand. Då blir jag alldeles varm i hjärtat och i hela kroppen :)

#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Jag njuter också av hösten. Skiftningarna har sin charm! Glädjs över färgspelen i naturen, och med min gubbe som älskar hösten (allt som han är allergisk i naturen upphör och han kan äntligen njuta - samtidigt som det fortfarande är plusgrader ute!)

#2 - AMEERA - ge mig ditt bloggtips!

Konstigt nog längtar jag också till hösten! Jag är en extrem sommarmänniska så det är lite konstigt, men jag längtar nog tills allt drar igång igen, sonens skola, alla träningar osv.

#3 - LILITH - Borderline & mamma

Jag älskar hösten. Att få tända smålampor och ljus på kvällen, att njuta av solnedgången som faktiskt är innan man går och lägger sig. Vakna och ta en kopp kaffe och se när solen går upp.

#4 - Sofia

Hej och tack för dina fina kommentarer inne hos mig.

Tyvärr kan jag inte ha storlek 2..



Men vilken tur att du vann resan!

GRATTIS och som vanligt blir man ju lite avundsjuk..



Kram Sofia

#5 - Sara - Mamma till Max snart 3 år

Jag gillar också hösten. Det är mysigt nu på kvällarna när man kan tända ljus och sitta under en filt =)