Inskolning dag 2

Tack för alla tips om saker till kalaset! Jag kanske borde ha varit ute i godare tid så hade jag kunnat beställa på nätet. Jag vill inte fylla fiskdammspåsarna med godis heller. Såpbubblor tänkte jag först ta, men så såg jag framför mig kladdiga såpa överallt här hemma så då skippade jag det.

Leahs andra inskolningsdag hade gått bra. Hon åt massor (som vanligt) och så fick hon sova där idag. Även det hade gått ganska bra, det tog ca 5 minuter för henne att somna och så sov hon i 2 timmar.Min lilla bebis känns så STOR nu....Jag är väldigt glad över att barnen går på en och samma avdelning (ja, det finns ju bara en avdelning på barnens förskola) så att hon har varandra där. Tydligen så leker dom tillsammans mer där än här hemma  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
amfora
2011-08-30 @ 19:52:20

Vilka fina du har! :)Jag hoppas att det kommer gå till sig för dig med jobbet och stressen. Jag börjar mitt nya jobb på torsdag, helt nytt o helt annat än jag gjort tidigare. Gruvr mig för den där första jobbiga tiden, samt att jag gruvar mig för att jobba heltid efter att ha jobbat 75% 2 år nu efter föräldraledigheten.... MEN det ska bli spännande o roligt att få testa ett nytt jobb.

janette
2011-08-30 @ 20:13:21

Ta det forsiktigt m digsjälv, byta jobb är också en mental stress, ge dig utrymme! För min del läser jag hellre få inlägg av en bambi som mår bra...Tips till fiskdamspasen, tandborste, varit jattepoppis och lätt (ica) att hitta roliga borstar....Sköt om dig! //Janette

u
2011-08-30 @ 20:23:38

Hm jag tror nog att snask är mer uppskattat? Varför inte?

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥
2011-08-30 @ 20:24:53 Blogg: http://bambi.blogg.se/

Janette Tack, jag ska försöka att inte stressa så mycket... men med ett nytt jobb + kalas så blir det mycket nu!Men gud vilket bra tips! Tandborste är ju faktiskt perfekt!!!

ulrika
2011-08-30 @ 20:25:44

Hm klart de ska få lite snask i fiskdammen???

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥
2011-08-30 @ 20:25:47 Blogg: http://bambi.blogg.se/

u För att det kanske inte alla som vill ge sina barn godis. Lite godis (eller snarare russin) blir det nog ändå...

Erika
2011-08-30 @ 21:09:04

D finns ju roliga tandborstar å tandkräm! Brukar barnen tycka e kul! Sen finns ju små pussel. Lego brukar ju finnas i miniförpackningar. Men de brukar ju va lite dyrare... Lycka till, å du... Tänk på en sak i taget så du inte kollapsar. Kram :)

Nina
2011-08-31 @ 09:36:03 Blogg: http://deliciously.se

Jo tack, idag är det dock bättre här iaf. Alltid någe, går åt rätt håll.Så lika dem är, trodde först att det var zack på första bilden när ja kika fort.. Såg sen håret =) Å att hon kanske va lite mindre då :P

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet