bambi

Kalasförberedelser
*Puh* Jag är helt svettig efter att ha sprungit runt på stan under lunchen och letat efter saker till Zacks kalas, lite omslagspapper och sånt. Bland annat små saker till fiskdammspåsarna och det var riktigt svårt att hitta bra saker till. Speciellt könsneutrala saker, för det finns mest bilar eller halsband om man vill ha nåt smått så där.

Men medans jag sprang runt och letade så såg jag att BR-leksaker hade lagerrensning. Jag hittade ett stort paket med Lego som bara kostade 100 kr (!!!!). Men när jag kom fram till kassan så säger han 400-nånting och då sa jag att det måste vara fel. Då visade det sig att någon hade prissatt Legot fel så den skulle ha kostat 359 på rean (ordinarie pris 499) men jag fick den ändå för 100 kr!! "Rätt ska vara rätt" sa han (fast egentligen behöver dom inte sälja det till det priset om dom har prissatt det fel, enligt maken) men jag ångrar lite att jag inte köpte fler paket.

Så nu får Zack ytterligare två presenter i helgen (hittade nämligen en liten Postis Per figur):



Lego är så sjukt dyrt annars.... som det här (över tusenlappen!!!):

#1 - tindra

Den sistnämnda vill Matteus ha i födelsedagspresent, det är svindyrt som du säger,,...allt för barn är svindyrt juh

#2 - Pethra i Göteborg

Småsaker man ha i påsarna är såpbubblor, en burk play doh, sådana där små böcker för att nämna något. :)

#4 - Mia

Men är inte alla leksaker könsneutrala är det inte det du vill visa att alla kan leka med allt?



/Mia

#5 - Carola L

Studsbollar är bra att ha i påsen, blyertspennor med roliga mönster eller små anteckningsblock också.

Ett reflex är också bra nu när hösten kommer!



#6 - Marie

Varför gör du inte dina inköp på webben så slipper du stressa runt?! Eller låt maken din fixa ;-)



www.hiko.se är riktigt bra med bra mycket bättre priser än i butikerna. Man kan tom få leverans till annat stället, vilket vi utnyttjar till max på julen så att man slipper ta allt i bilen...

#7 - Tommy

Håhå, vilken tur att du fick det för hundralappen ändå då :D

Hoppas att kalaset blir roligt för alla inblandade :)

Jag vill också passa på att berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!

/Tommy

#8 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Carola Det var massor med bra tips!! Tack!! :)



Mia Ja, det är klart att jag förespråkar att alla barn kan leka med alla leksaker men jag föredrar ändå könsneutrala leksaker (men det går ju inte att undvika helt). Några av barnen som kommer har inte uppfostrats med samma fria genustänk som våra barn (alla får göra som dom vill förstås) och jag vill inte att dom ska tycka att det är tråkiga leksaker.