bambi

Korvgratäng
Även detta recept kommer från Jamie Oliver's 30 minute meals. Vi serverade denna korvgratäng med pasta och den var mycket poppis bland barnen (det blev väldigt mycket mat också).



2 paket bacon
1 röd lök
rosmarin
timjan
1 purjolök
3 chorizokorvar
2 skivor bröd
2 vitlöksklyftor
2 burkar passerade tomater
1 paket färska haricot verts

1. Strimla bacon och ha i botten av en ugnsform tillsammans med lite olivolja. Sätt på ugnen på 200 grader och låt baconet stekas under uppvärmningen.
2. Hacka röd lök och purjolök. Skiva korven.
3. Koka haricot vertsen i vatten i ett par minuter under tiden.
4. När ugnen blivit varm så tar du ut formen och har i löken och korven. Stoppa in i ugnen en stund till tills det får lite färg.
5. Ha sedan på haricot verts. Häll på passerade tomater och pressa över vitlök. Krydda med rosmarin och timjan. Smula bröd ovanpå och gratinera i ugnen tills brödet har blivit gyllenbrunt.
#1 - joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna är är 23 år.

När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.

Så besök gärna min blogg:)

kram

#2 - Malin

Såg hans program på TV för någon vecka sen. Då gjorde han en tiramisu med limoncello och apelsin istället för kaffe och med hallon och hyvlad choklad uppepå - såg ut att vara sååå gott. Nu hittar jag däremot inte receptet, så jag hoppas att du testar det receptet och lägger ut det här :o)

#3 - Malin

Såg Jamies program för ngn vecka sen då han bla gjorde en special tiramisu med limoncello, apelsin, hallon och hyvlad choklad - perfekt för mig som inte gillar kaffe. Hittar dock inte receptet så jag hoppas att du provlagar den och lägger ut receptet med dina smaklökars synpunkter på den :o)