bambi

Leahs rutiner
Postat av: Sofie

Ja, frågestund!
Är så nyfiken eftersom jag har en son i samma ålder som Leah :)
har ni några nattningsrutiner el hur gör ni vid läggdags?
Ger du fortfarande Leah burkmat ibland el äter hon allt annat?
Hur är det att skola in på förskola, något särskilt man ska tänka på?
Tack för din underbara blogg!



Svar: Leah brukar lägga sig klockan 19 på kvällarna och då lägger vi henne i hennes (spjäl)säng och vi ligger på golvet bredvid henne tills hon somnar. Hon är inte så intresserad av att vi läser för henne (vilket vi brukar göra när vi nattar Zack) men ibland ligger vi och klappar henne på ryggen eller över håret.

Nej, Leah får inte burkmat längre. Hon slutade med det för ca 2 månader sen. Vi försökte ge henne det (eftersom det är ganska så bekvämt) men hon vägrade och ville bara ha vår mat (och det är väl bäst egentligen).

Vi har tre-dagas inskolning på vår förskola. Nu kommer Leah ha en väldigt enkel inskolning inbillar jag mig, eftersom hon redan känner till stället väldigt väl efter att ha gått dit varje vardag i nästan hela sitt liv. Men det som jag tycker är viktigast vid inskolningen är att man som förälder försöker ha en sån positiv inställning för det smittar av sig till barnet. Inskolningen är tusen gånger värre för föräldern än för barnet som tycker det är jätteroligt och spännande med alla nya kompisar och leksaker. Det får man försöka tänka på när man själv tycker att det är jobbigt.
#1 - Frusofie

GRATTIS till vinsten hos Nybergs!!!



Gud vad kul för er:) Kramar

#2 - Annica H

Låter så lätt då du beskriver rutinerna!

#3 - AMEERA - Vinn en Lapock!

Hört talas om Lapock? En liten väska som du sätter på din laptop för att förvara de små tillbehören som bankdosa, usb-minne etc. Nu har du chansen att vinna en egen!



http://ameera.nu/2011/august/vinn-din-egen-lapock.html