bambi

Livet är underbart!
Ja, just nu känns livet underbart! Jag fortfarande inte riktigt fatta att jag har vunnit en resa till New York!! Jag ska få komma till mitt gamla hemland, landet där jag föddes. Jag har inte varit dit sen jag flyttade hit för 22 år sen. Jag känner en längtan och en nyfikenhet. Är landet och folket så som jag minns det? Kommer jag känna mig "hemma" där och få mer smak?

Ja, jag är otroligt glad för resan som jag har vunnit och tusen tack för alla gratulationer! Det värmer verkligen!


Jag och Anna pratade lite om det igår. Jag känner mig oerhört lyckligt lottad. Jag har en underbar make vid min sida, två friska glada barn, vi har jobb och mår bra. Just nu känns allt toppen, nästan lite för bra för att vara sant! Så blir jag istället nästan lite orolig.... då måste något hemskt hända snart eller...? Va nojjig man ska vara egentligen. Jag ska försöka knuffa undan dom där tankarna och njuta av livet!



Lycklig!

#1 - Anonym

Hej Bambi!!

Igår kom det fina halsbandet med posten, tusen tack!! Stort grattis till New-York resan, det är ni värda.

Och ett stort tack för din fina blogg där du delar med dig av allt från himmel och jord och dina underbar recept!!



Massor med kramar från Laura i NL

#2 - Evelina

Men gud vad roligt!! Grattis!

Och jag som inte ens ville vara med haha, kanske skulle tagit chansen för nu låter en ny-weekend ganska lockande ;-)...

#3 - Thezza

Grattis till vinsten!!!

#4 - Therese

Ja, njut istället! Och stort grattis till New Yorks resan! Superhäftigt att du vann ett sånt stort pris :)

#5 - Bee

Njut av livet, vänd på steken och fråga dig själv varför du inte skulle förtjäna denna lycka? Klart det inte kommer hända något dåligt bara för att det går bra :-) Njut och försök att förstå att du är värd all lycka!

#6 - Hanna

Åh så roligt för dig!

#7 - Josse ♥

Grattis!

vilken fin blogg du har :)

#8 - Annica H

Njut! Det är du värd!

#9 - AMEERA - bloggtips!

Ja, vad är det där de brukar säga. "You can ruin the present by worrying about the future". Så passa på och njut!

#10 - Lady Dahmer

Du har ett fantastiskt liv! Och fantastisk tur! Tvättmaskin OCH resa! (fast jag tror inte på tur. Du vann för att du la manken till) Vad otroligt roligt! New york ska ju vara fantastiskt har jag hört.

#11 - fr�ken K

Det brukar vara så. Man känner att man har det så bra och att det snart kommer ett slut och en vändning. Jag har upplevt några sådana, och är ganska skeptisk när jag egentligen har det bra. Kanske du också har något i bagaget som gör att du inte kan slappna av? Hur som helst så ska du njuta i fullo, det är då man kan ta av de fina dagarna när det inte är allt så fint. Eller hur? :)

#12 - TUMADRE

Det är Ni så värda! Började nästan fundera varför jag inte själv deltog när jag ändå var en av de utvalda bloggarna... Men vid närmare eftertanke, så tror jag inte ens att JAG är redo för The Big Apple än. Solsemestrar is the sh*t, liksom, även om jag gillar shopping och citypuls. Jag hoppas i alla fall på ett bra NY-guide från er, massor av semesterbilder och självklart att Ni kommer att ha det SÅ TOPPEN!