bambi

Lycka

Det var helt underbart att komma hem efter två dagars kick-off med jobbet. Jag möttes av ett nystädat hem (!) och två glada barn som kom springandes. Jag tyckte till och med att det kändes som om Leah hade vuxit en massa under dessa två dagar, haha!

Men mannen hade maten klar på bordet, dammsugit hela lägenheten och köpt hem Dr.Pepper till mig (som jag inte köper längre då jag vill äta och dricka lite nyttigare men man kanske kan unna sig ibland)! Det var en massa trevliga överraskningar! Själv så brukar jag lämna över barnen direkt till mannen när han kommer hem och så brukar jag klaga över hur jobbigt det har varit att va ensam med barnen så mycket.... ;) 

Jag är så glad att jag har min underbara make och mina fina barn. Jag har kramat om dom allihopa en massa sen jag kom hem och är genuint glad över att jag får vara en del av denna fina familj.

#1 - Sofia

LYCKA

#2 - kim

Underbar känsla! Jag som du gnäller också när jag dragit lasset själv. Men inte sambon. Men visst är det oftast lite mer bråk med mamma? Min sambo lyckas genomföra aktiviteter med dottern som jag aldrig kunnat. Utan bråk.