bambi

Dagens fråga: Hur klär ni barnen på hösten?


På hösten så gäller fleecetröja innan det blir riktigt kallt. Förra året så hade Zack denna fina fleecejacka från Molo som ni ser här ovanför. Den höll väldigt bra och värmde bra. Så även i år blir det en fleece från Molo:


En grå Ushi!

Hur klär ni barnen på hösten?

#1 - Malin

Tycker att en windstopper-fleece är helt perfekt nu på hösten. Tillsammans med ett par tunna överdragsbyxor när det är fuktigt ute.

#2 - Studentmamman

Skaljacka och skalbyxor (när det blir kallare) för att skydda mot spontana regnskurar.

#3 - ENDENISE - Mamma till 2 i December

Fleece eller tjocktröja med väst. Ibland åker skaljackan fram om det är lite svalare ute :)

#4 - Matglad

SV: Ja visst kan vegetarisk både vara gott och se fantastiskt ut! Det är inte så att jag är emot att äta kött, det är mer att jag inte förstår varför man inte skulle kunna äta vegetariskt ;) Himla mysig blogg du har förresten!

#5 - Viola

Fleece är riktigt praktiskt lager-på-lager-plagg, ensamt eller med en tunn jacka. Men med tanke på hur billigt det materialet är skulle jag aldrig lägga ut femhundra för ett sådant plagg.

#6 - Mia

Pops Ws och skalbyxor är oumbärliga för oss på hösten regnar det så åker skaljackan på



/Mia

#7 - lina

vindfleece och skalbyxor från Pop. Sen på med dunväst om det blir riktigt kallt eller regnjacka om det öser ner. Så klarar vi oss till vinteroverallen.

#8 - Michan

skalbyxor och softshell jacka och sen när det blir kallt fleecefodrade gummi byxor och jacka.

#9 - Sara - mamma till Edvin & Betty

Windstopper och skalbyxor. Även skaljackan används.. Vanliga fleecejacka ibland till och från förskolan men ofta inte så lämplig på förskolan eftersom det blir mkt geggamojja-lek där =)

#10 - En pojkmammas vardag

Edvin har en windstoper från polarn och Tore har en fleece från isbjörn. Kallare dagar blir det tjockare tröjor under :)