bambi

Odd Molly frågor

Jag är en av dem som gillar när du skriver om Odd M. Har du andra i din närhet som också använder OM? Tycker du att märket har förändrats mycket sedan du började blogga om det? Vilka plagg tycker du varit mest "prisvärda" så att säga? Jag tycker t.ex. att Varsity dress har varit mkt användbar och i komb. med priset så anser jag att den är mest prisvärd...

Svar: Ja, min kompis Linda har en del Mollysar men annars så är det inte så många vänner som använder Odd Molly. Jo, märket har ju förändrat en del. Lite svårt att sätta fingret på hur och vad som har förändrats mest men det känns som om det har blivit väldigt mycket mer stickat än vad det var förut.

Några Mollysar som jag tycker har varit väldigt prisvärda är:


Breathless strap dress med ett nypris på 900 kronor och Livingloving dress som jag gifte mig i hade ett nypris på 1600 kronor (ganska så billigt för en brudklänning  ;)

En gammal favorit, som jag nog aldrig kommer att sälja är Silk loves jersey. Det var nog den tredje Mollyn jag köpte (om jag minns rätt).


Något som jag älskar och använder väldigt mycket på hösten och vintern är deras scarfs! Jag tycker dom är helt underbara! Snygga, varma och bra kvalité.

Huggly scarf, Funovits scarf och min favorit till hösten - Clinch scarf (som kommer att kosta 1000 kr eller 770 kronor hos deepFling)


En lista över alla mina Mollysar
En lista över webbutiker som säljer Odd Molly


 

Jag undrar hur mycket pengar du lägger ner i månaden på kläder till dig själv? Köper du alla odd molly eller blir du sponsrad också?

Svar: Det är svårt att säga hur mycket jag lägger ner på kläder till mig själv i månaden eftersom vissa månader så handlar jag inget alls till mig själv medans andra shoppar jag desto mer. Men i snitt så kanske 1000-2000 kronor?

Jag får en hel del sponsrat och jag köper väldigt väldigt sällan Odd Molly till fullpris (det var nog ett par år senast).

#1 - AMEERA

Hört talas om Lapock? En liten väska som du sätter på din laptop för att förvara de små tillbehören som bankdosa, usb-minne etc. Nu har du chansen att vinna en egen!



http://ameera.nu/2011/august/vinn-din-egen-lapock.html