bambi

Osmakligt?


Bild låndad från Sophie



På en Mammabloggkryssning så vill man ju kunna blogga, men självklart så funkar det inte så bra när man är ute på sjön. När vi var där ute så försökte min iPhone koppla upp sig mot ett trådlöst nätverk som fanns på båten.... jag tyckte att det var ett ganska osmakligt namn på ett nätverk. Personen kunde ha valt ett annat namn på det, tycker jag....Eller vad säger ni?

#1 - tindra

störda dem e! Inte kul alls :/ , hur tänker folk egentligen??????????????

#2 - Alfva

Reagerade också på det nätverket som poppade upp hela tiden. Ännu mer osmakligt var det i Khao Lak när en person faktiskt hade döpt sitt trådlösa till detsamma... (och ja, det var självklart en svensk).

#3 - Fnulan

Usch ja..... hu..... tur att jag varit med dom bästa om det hänt ngt!!

<3

#4 - Kattis

Jag tyckte det var kul. Måste man vara så stel hela tiden?

#5 - Sister Moonshine

Jag håller med om att nätverksnamnet ger negativa associationer, men innan katastrofen i Asien för några år sedan, var tsunami faktiskt bara beteckningen på en stor undervattensvåg som uppstår vid jordbävningar och liknande. Men, ok, jag hajjar vad du menar.



Får jag fråga, vem är tjejen längst till vänster på bilden. Hon verkar så bekant.



Kram



/Åsa

#6 - Bambi

Sister Moonshine: Hon har varit med i Familjen Annorlunda.

#7 - ankan

Tsunami är defaultnamnet på trådlosa accesspunkter av en viss typ från Cisco.

#8 - Anna - Mamma i USA

Bra förklaring av ankan. Det namnet ploppar nämligen alltid upp som trådlöst när jag är i skolan. Så det är ju nog inte någon som har hittat på det för att jävlas.

#9 - Lina

Tsunami är ju en tsunami, precis som andra naturfenomen. Men visst, när det som hänt har hänt så känns det självklart sådär..

#10 - sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!

Håller med!!

#11 - Ameera

Ooooh, no. Det där var inte okej.