bambi

Paket, paket, paket

Jag hämtade ju ut några paket idag:



Även om jag helst klär barnen i färgglada kläder så är det bra att kunna bryta av med lite svart och vitt. Zack tycker jag passar riktigt bra i svart mot hans ljusa färger.

På bilden: Långärmad randig tröja från eBBe Kids, Stickad mössa från Mini Rodini (så jävla snygg!!! borde nästan köpa en till, till Leah), Stjänmönstrade byxor från Molo och en sån snygg tröja med lappar på armbågarna från The BRAND.

 

Det andra paketet såg ut så här, ni kanske kan lista ut vart det kom ifrån...?  ;)

 

 

#1 - Marie S

Gillar verkligen meandi`s kläder! Speciellt de med svamparna på - kanske för att jag hade ett par liknande byxor när jag var liten -80, så söta!

#2 - LADY DAHMER

FLUGSVAMPAR!!!!!!!



(jag älskar dem)

#3 - ? En pojkmammas vardag

UNDERBARA svamptröjor! Dom skulle mina grabbar bli fina i med ... dessutom är jag väldigt förtjust i färgen blå och röd tillsammans :)

#4 - Viola

De där svamptröjorna! ÅHHH!

#5 - Tess

Åh älskar svamparna! :-D Hörde förresten ett väldigt konstigt samtal om barnkläder på Lindex idag: http://highlandertess.blogg.se/2011/august/synundersokning-massage-litet-kalas-och-mat.html

Samtalet står längst ned i inlägget, under bilden.

#6 - Karoliina - med K och två i.

åååh, me&I paket, väntar febrilt på mitt! hoppas hoppas hoppas att det kommer imorgon!!

#7 - Madde

Älskar också flugsvamptröjorna! Missade en sån på en Traderaauktion för längesen och det grämer mig än. Men hur kan jag beställa dem?? På hemsidan kommer inte höstkollektionen upp i webbshoppen???