bambi

Planering och struktur
Bee om Leah ♥ Hera:
Vilken underbar bild.
Har en fråga Bambi: Hur hinner du med att blogga så mkt nu när du har jobb? Missförstå mig rätt, jag är så glad att du gör det för jag läser din blogg flera gånger per dag, men du måste vara världens mest strukturerade människa som hinner med allt :-)

Svar: Ja du, jag är nog en välstrukturerad människa (vilket har både sina fördelar och nackdelar). Jag älskar att planera, det är en av dom delarna i läraryrket som jag gillar mest. Jag tycker om att ha en fullbokad kalender så därför har jag ofta tackat ja till alla roliga events som jag blir bjuden på. Nu kan jag tyvärr knappt gå på några events alls när jag jobbar... vilket känns jättetrist. Har fått tackat nej till 6-7 events nu, bland annat en förhandvisning av Bugaboo Donkey och en glöggprovning hos Blossa. Saker som hade varit så roligt att gå på!



Men jag måste nog dra ner på bloggandet lite, så att jag inte bränner ut mig. Som det är nu så sitter jag på kvällarna och skriver inlägg som publiceras under dagen. Det kan vara lite svårt (och stressande) att komma på 3-4 inlägg på en gång (för att sedan sprida ut dom dagen där på).
#1 - Bee

Tack för ditt svar :-) Det är inspirerande att läsa din blogg och roligt då du har en blandning av både yta och djup som balanseras så bra. Synd att tacka nej till saker, men man ska ta hand om sig och inte bränna ut sig som du skriver :-)

#2 - Jessica

skriver du ner saker du kommer på att blogga om under dagen? så att du har något att utgå från på kvällen när du skriver sen. ett litet tips annars. synd att man inte hinner/orkar ALLT, men man får sålla och prioritera...vila och få kvalitet i det man väl väljer att göra är ju också viktigt, att bara stressa för att hinna så mkt som möjligt gör ju lätt att allt känns lite halv-dant.. kan tänka mig att bloggandet ger dig så mycket att du inte gärna ger upp det, och det är bra! för mig. som gillar din blogg.

#3 - LADY DAHMER

tips! iphonen har diktafon! Bara att babbla ner alla tankar du får under dagen!

#4 - Ejkej

Du gillar alltså planeringsbiten med att vara lärare?!?!?! Jag är imponerad, det är det jag gillar minst tror jag. Eller det jag gillar minst är att sätta betyg, men tätt därefter kommer planeringen. jag är inte särskilt strukturerad. :)