bambi

Pride Paraden - Känslornas Parad


Anna, Solle, Ulrika och jag!


Åh, va det är underbart med Pride festival och Pride parad! Jag förstår inte alls hur några kan vara emot denna glädjefest - eller snarare känslofest. För det kom även tårar, när man såg alla som gick i paraden... för dom som inte kan:


Åh, jag blev så imponerad av Mona (tillsammans med Jonas Gardell)! Som vågade gå helt öppet i paraden efter allt som har hänt... och viftade med norska flaggan förstås  :)



Men var var Fredrik?


Det är svårt att stå still när man hör all bra musik! Det är underbart med alla glada människor!







Precis när vi började gå med i paraden så började det förstås att regna! Vi blev dygnvåta, Zack sov så han brydde sig inte men Leah blev mycket ledsen så jag gick hem med barnen. Men innan regnet kom så hade vi en underbar stund! Solle hade med sig rosa cava som vi skålade med! :)


#1 - Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

Jag måste bara passa på att fråga dig nu när du kan allt om odd molly, vet du om deras koftor brukar krympa något efter tvätt? Och vet du om det är någon skillnad i ärmlängd om man går upp eller ned storlekar?

Jättehärliga bilder, jag har aldrig varit där när det varit pride men nästa år måste jag se det!

#2 - johanna jordgubbe

fredrik är på scoutläger..

tillsammans med de andra nordiska ministrar så besöker de Jamboree och diskuterar nordiska samarbeten och solidaritet.. också viktiga saker!

#3 - Linnea

Jag var fem meter i från dig och apan!!! När jag såg er i tåget så började ni småspringa så jag hann inte ropa på er!!