bambi

Snart - ett nytt jobb

Jösses, jag kan inte fatta jag börja jobba på tisdag. Inte många dagar kvar innan allvaret börjar! Men det ska bli riktigt roligt och spännande att börja på en helt ny och annorlunda (jämfört med mina tidigare skolor) skola. Idag fick jag hem planeringen för jobbets första två veckor, det är konferenser, kick-off och planering som står på schemat innan eleverna kommer.

Och jag är så glad över mina nya iPhone, så att jag kan kolla mail och blogga lite på väg till och från jobbet. Jag kommer kunna slappna av och umgås med mina barn och inte känna stress över osvarade mail och annat (o)relevant.

Men nya kollegor och nya elever... känns alltid lite pirrigt och nervöst. Undrar hur lång tid det tar innan någon hittar till min blogg? Förra gången jag bytte jobb så var det en elev som sa till en kompis "ja, det är hon!" när jag kom redan första dagen... och jag fattade direkt vad det var... dom hade läst min blogg! (Men eleverna brukar bara tycka att det är roligt att jag bloggar och jag är alltid noga med vad jag bloggar om eftersom jag vet att elever läser den ibland.)

#1 - Ameera

Att börja ett nytt jobb är alltid pirrigt. Det vore väl konstigt annars! Du ska se att det går bra :)