bambi

Span på stan

Idag har jag bekantat mig lite med det centrum som ligger närmast jobbet. Det är ca 10 minuters promenad dit, vilket är lagom om man har något ärende att uträtta. Jag märker jag nästan uteslutet kollar efter kläder till barnen nuförtiden, förut var det alltid till mig själv som jag kollade på kläder åt när jag gick en snabb shoppingrunda på lunchen.

Några favoriter som jag hittade idag:



En urtjusig kofta med katter på för 149 kronor hos H&M. Jag var sååååå nära att köpa den till Leah, men snart har hon lika många koftor som mig (jag är något koftberoende) så jag hindrade mig.




Lindex hittar jag ALTLID så mycket fint till barnen. Skulle kunna handla hur mycket som helst där. Som denna jättesöta body med en uggla på för 79,50 kr.



Dessa leggings med äpplen på blev jag jättekär i! Dom fanns i väldigt stora storlekar också :)

 

Ursöta leggings med hjärtan på knäna för 79,50 kr. (Leah har ett liknande par) och en jättefin body med prickar på.



 

 



Färgglad body för 99 kr, joggingbyxor med stjärnor (finns i större storlekar också) 129 kr och en jättefin bodysuit med huva för 199 kr.

 

Några av er rekommenderade Lindex overaller från Fix och jag kikade lite på dom (dom ska inte blandas ihop med dom andra overallerna som Lindex har som bara var vattenavvisande!). Dom finns bara i två färger - svart eller rosa (mycket mer rosa än på bilden). Men kostar bara 799 kronor och som ni ser så har dom en vattenpelare på 10000 mm.





 



Jag var inne på Polarn o. Pyret också men hittade inte så mycket som jag gillade förutom möjligtvis denna tröja med älgar på.

 



Men jag handlade lite annat... bland annat vad Zack ska ha på sig i vinter! Jag visar er sen!  :)

#1 - Sabina

Haha jag önskar kattkoftan fanns i min storlek xD

#2 - ♥ En pojkmammas vardag ♥

Haha, den älgtröjan kommer garanterat Edvin att vilja ha. Han är en "älgjägare" som han säger och kan otroligt många jakthistorier för att bara vara 4 år och aldrig jagat ;)

#3 - Sigrid

Sixten har de där äppeltightsen och han ÄLSKAR dem! Och jag älskar den nya "all kids"kollektionen på lindex, så himla härliga grejer