bambi

Stress, stress, stress
Jag känner mig nästan utbränd redan efter första veckan på jobbet. Jag som brukar vara så cool och lugn annars på jobbet men detta med IB har gjort mig väldigt stressad. Men den 4 oktober ska jag på kurs i Berlin och då borde jag ha bättre koll.

Jag borde ha jobbat i helgen men som ni vet så var det kryssning, så nu blir det mycket jobb dom kommande dagarna. Jag måste läsa ut en roman som jag inte har läst tidigare (men som eleverna hade fått i uppgift att läsa under sommaren av den förra läraren) till på TORSDAG och göra diskussionsuppgifter på den. Hur ska det gå till??
Jag har även lite ångest över att jag inte har svarat på era kommentarer. Det är flera av er som har ställt frågor och jag har tänkt flera gånger under dom senaste dagarna att jag ska svara på era kommentarer men det har inte hunnits med! Förlåt!!

Glöm inte att vara med och tävla om en valfri svamp tröja/tunika från me&i. Tävlingen avslutas idag! Prenumerera gärna på bloggen också så skulle jag bli superduper glad!!  :)

bloglovin

#1 - Bee

Bambi ta det lugnt nu, du kan ju alltid pausa bloggen i några dagar tills du känner dig på fötter igen, jag tror att alla läsare förstår om du inte svarar på frågor m.m. just nu. Du har precis börjat ett nytt jobb och det tar tid att sätta sig in. Allt gott till dig!

#2 - APAN SATT I GRANEN | tävlar ut träningskläder från Röhnisch

Älskade vän!



Livet går före bloggen och det har alla läsare förståelse för. Det är inte roligt att känna den stressen, been there done that. Det som hände i våras tog en hel sommar att reparera. Var snäll mot dig själv och prioritera det som är nödvändigt.



Kram!

#3 - Tessan

I all välmening: var försiktig med vad du skriver om jobbet i fin blogg. En arbetsgivare kan lätt uppfatta lite vardagsstress som allvarlig kritik.

#4 - Pethra i Göteborg

Det är nu du skall prioritera och nog måste ditt jobb gå före bloggen, så låt bloggen och allt som har med den och göra komma i andra hand, tror precis som någon här ovan att dina läsare har full förståelse!

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Ta det lugnt och ta hand om dig och din familj i första hand! Inte alls bra att känna sig så stressad, och alla har nog full förståelse för att annat i livet måste gå före! Vi läsare finns kvar här och väntar! :-)

#6 - Ameera

Se till att få lika mycket positiv input så går det vägen :D

#7 - Anonym

vem vill läsa sin lärares blogg om strippor osv. ??? tääänk lite på vad du skriver.

#8 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Anonym Lägg av! Det var ju inte en riktig strippa... förstår du ens ironi??