Zacks önskelista

Snart blir min plutt hela 3 år gammal. Om exakt 2 veckor fyller han år, så släkt och vänner har börjat fråga vad han önskar sig. Ja, ni kanske hörde på videon vad han ville ha men det där varierar lite från dag till dag när man frågar honom  ;)

Vi har i allafall börjat samla på vanligt lego till honom och Leah (just nu så har dom bara duplo lego), så det är en tacksam present.

Något som han flera gånger har nämnt att han vill ha är en dockbarnvagn. När vi var hemma hos vännen och hennes barn så slogs dom nästan om den så vännen fick ställa undan den.

Filmer är också populära här hemma. Postis Pär är något han ofta ser på svtplay men inte har på dvd.

Kläder och skor behövs väl alltid (storlek 98 i kläder och 25 i skor). Vi har märkt att han har lite ont om byxor (speciellt nu under potträningsperioden) men ganska mycket tröjor.


För snart 3 år sen....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Ewa (mamma till 6 döttrar)
2011-08-21 @ 20:57:24 Blogg: http://tjejmorsan.blogg.se/

Grattis till den blivande 3 åringen:)Sv: tack för din fina kommentar <3

sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!
2011-08-21 @ 21:07:06 Blogg: http://vi3motvarlden.blogg.se/

Hihi ja, why not lixom :) Men fan! Det är viktiga grejer och man måste ju ta upp en kamp. Heja lärarna! :)Linda - Cupcakefluffan
2011-08-21 @ 21:23:41 Blogg: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/

Tack för kommentarerna i min blogg, tiden går så fort med de små, har själv en 3,5 åring son och en på 16 månader , dockvagnar är popppis här med, borde skaffa 2 stycken, 1 hade aldrig funkat, då hade det garanterat blivit bråk :-)

Mallan
2011-08-21 @ 21:38:09 Blogg: http://mallaochlouise.blogspot.com

Vad fin han var när han kom.... Tänk så snabbt de växer :-)

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
2011-08-21 @ 22:13:24 Blogg: http://ninaruthstrom.se

Men du, Ville fick en film med Postis Pär nu när han fyllde tre. Det var en av de vidrigaste filmer jag sett på länge.

Handling: 4 ungar umgås, 2 pojkar och 2 flickor. En av flickorna är livrädd, osäker och dålig på allt. Den andra flickan är snäll men modig. En av pojkarna är en snorunge som säger att flickor inte kan vara riddare, att de inte vågar eller kan något osv. Den fjärde pojken håller med ”tuffingen”. K R Ä K S!

Kontentan var väl iofs att en den rädda flickan gör något modigt i slutet, men det där fattar ju inte Ville. Han hör ju "flickor kan inte, flickor vågar inte" osv.

Aggie
2011-08-21 @ 22:49:25

Åh, stor kille! Spännande att fylla år :-)Du har overall bekymmer. Du gjorde ju ett himla bra inlägg om overaller. men nu har jag hittat en Mckinley overall som jag funderar på men har ingen som helst erfarenhet av märket. Den har en vattenpelare på 10000 och var super fin mörk blå med lite neon gula färga glada detaljer och lurv på luvan. Kostar 900:- eller 999:-, kommer inte ihåg nu. Har googlat men hittar inte så mycket om den. Skulle du kunna fråga dina toppenläsare om det vet något om kvalite m.m.? Snälla, snälla hoppas nån vet något!Tack på förhand och tack för en alldeles underbar blogg!

En pojkmammas vardag
2011-08-22 @ 08:13:14 Blogg: http://edvinsmamma.wordpress.com

men vilken liten plutt!

tänk att barnen oftast har en hel hög med tröjor men få byxor. kan det bero på att det är roligare att handla färgglada tröjor? ;)

AMEERA . bloggtipsa mig!
2011-08-22 @ 12:24:41 Blogg: http://ameera.nu

Vilken söt liten en!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet