bambi

Dagens ärenden


Idag har jag varit och bokat vår efterlängtade NY-resa (den som jag vann förut!). Så nu är allt klart, vi åker den 28 februari och kommer hem den 3 mars (sportlovsveckan). Vi kommer att bo rätt så nära Central Park och Broadway. Jag funderar på om man kanske ska gå och se en musikal på Broadway (lite klyschigt sådär, men det skulle vara kul att se what the fuss is about).



Sen har jag varit och hämtat ut TVÅ paket från Campadre, den ena är en julklapp till maken som jag beställde. TUR att den hann fram innan jul!  :)

Så nu ska jag slå in lite paket, städa lite och packa lite inför vår julturné. Och så ska jag äta upp dom sista snickersgodisarna... så att dom inte blir dåliga alltså...

#1 - Sjungandemamman

Vilken underbar vinst! :)

#2 - Brassemamma

Underbart att vinna en resa till NY och fira 10-års jubileum där! Klart ni ska gå på en Broadway-musikal! Det hade iaf jag gjort. :)

Kram

#3 - Sandra

Hej vännen! Du är väl värd den där resan!! Jag är säker på att ni kommer att få det toppen! Vill tacka dig för din fina blogg och tipsen du ger i Bloggekonomi! Det kan vara lite av en djungel därute ibland.... Ha en super fin jul! Kramar i massor fina du!!

#4 - curlingmamman

Måste prova snickersgodisarna, mums.Mysigt med NY, vill åka dit med mannen nästa år kram och God jul

#5 - Jeanette

Du kommer säkert att älska New york. Ett tips - besök Century 21. Det är en outletbutik för fina märken - vrålbilligt! Jag köpte t.ex. guessjeans för 200 kronor styck. Missa inte det när ni är där!