bambi

Dagens mysigaste julklappstips!
Jag har varit kär i dessa jumpsuits ända sen första gången jag såg dom! Dom sålde slut på direkten (vilket man förstår) men nu har Geggamoja fyllt på lagret! Jag ser framför mig hur Zack och Leah springer runt i dessa under julledigheten och myser i dom i soffan.

Geggamojas kläder håller oerhört hög kvalité (jag lovar! håller för hur många tvättar som helst!!) och är alltid i skön och mjuk ekologisk bomull. Det är verkligen en av mina favoritmärken!

Nu har även ni chansen att få hem lite fina kläder från Geggamoja för en av er vinner nämligen ett presentkort på 500 kronor hos dom!

Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen om ett presentkort på 500 kronor är att lämna en kommentar där ni berättar vad ni skulle köpa för presentkortet om ni vann! Glöm inte att fylla i er mailadress. En vinnare utses imorgon!
#1 - Mari



Om jag vann skulle jag ha valt fleeceoverallen för en bebis, den ser ju så himla mysig ut och perfekt för att ha under den vanliga overallen i kalla Jämtland!

#2 - Jennie

Åh en såndär jumpsuit skulle jag verkligen verkligen vilja köpa till min dotter! Har länge kikat efter en sån men tycker det har varit svårt att hitta en i stl 104. Det har mest funnits för äldre barn! Fyllde år igår så jag hoppas på lite födelsedagstur! :-)

#3 - Eva

Hej!

Om jag vann skulle jag köpa ett par jeans till min son, han går i F-klassen och behöver verkligen fler par jeans. Deras jeans ser verkligen mjuka och sköna ut. // Eva

#4 - Maja

Åå vad söta dom är!



Jag skulle fylla på mösslagret här hemma. Båda barnen skulle behöva varsin lite tjockare mössa.

Men en sån söt jumpsuit skulle ju inte heller sitta helt fel!

#5 - Soffan

Jag hade för en gångs skull varit lite ego och köpt något till mig själv! Jag älska geggamojas mössor så en sån hade det blivit till mig, eftersom jag ingen mössa har. Sedan hade jag köpt ett gäng solvändan-pins i julklapp till nära och kära så att spädbarnsfonden fått ett bidrag!

#6 - Anna

Om jag vann skulle jag köpa ett fint bäddset nu när vi äntligen får inreda ett bebisrum.

Men en fin liten fleeceoverall skulle inte vara helt fel det heller, det kommer vara kallt för pyret att åka hem från BB i februari och då kan lite värme behövas!

#7 - julia

Hej! Jag skulle vilja vinna och köpa en jumpsuit till min dotter som snart klartat sitt första halvår i ettan hon har haft det tuft men kämpar modigt på och jag tror hon skulle bli väldigt glad.

#8 - Pernilla

http://www.geggamoja.com/webshop/langarmat/Denna fina pike skulle klä min lille kille så otroligt fint. En blå får det i sånna fall även blir till storebror.



Vilken mysig jul barnen kommer få med de overallerna.



Önskar dig en vit jul

#9 - Emma

Åh! Om jag vann skulle jag köpa en färggrann jumpsuit till min son Viggo. I den kan han få mysa omkring i hela vintern. Så himla mycket fina kläder geggamoja har :)

#10 - johanna med tyra o otto

Åhh vilken bra tävling.



Min son fyller snart 2 år och behöver lite nya kläder,: han skulle få Rugger Ceris och collegebyxa svart:) så fin skulle han vara:)



Hoppas Hoppas;)

#11 - tankgirrl

JAg skulle nog köpa en jumpsuit till min son eller deras mysiga turkosa filt!

#12 - louise mamma till hugo

SKulle verkligen vilja vinna detta presentkort.

Har redan Jumpsuiten till sonen och det är en stor favorit här hemma, som vi gärna myser i kalla dagar.



Jag skulle i så fall köpa ett par långa mysbyxor och matchande tröjor.

#13 - jennifer b

Åh vilken underbar tävling!

___________________________

Om jag skulle vinna så skulle jag köpa denna http://www.geggamoja.com/webshop/jumpsuites/collegeoverall-ceris.html (en rosa jumpsuit) till min 7 månader gamla lillasyster. Hon har förgyllt mitt liv varje dag sedan hon kom till världen och hon är verkligen min ögonsten. Jag uppskattar henne otroligt mycket trots att hon inte är särskilt gammal.



Hon har nästan ingenting rosa eftersom att både jag och min mamma är emot normer, men denna färg var så fin och skulle passa henne.

#14 - Bettan

Hej!!

Om jag vinner så tänker jag köpa en jumpsuit till mitt "nyaste" lilla syskonbarn, Theo (2 månader), perfekt julklapp till honom ju :)

#15 - mathilda

det skulle bli byxor till husets storebror, just av den anledningen att geggamoja håller så hög kvalite så lillebror skulle kunna ha dom också utan att dom var sönderslitna!

#16 - Katja Nybacka

Åh vilken underbar tävling. Sonen har länge önskat sig en Jumpsuit All-in-one Ceris. Sonen älskar rosa,kläder med mönster.Är inne på din blogg varje dag och blir inspirerad av kläderna dina barn har :) Älskar att klä sonen i färger inte efter kön.Och han bara älskar alla kläder :)



Så att vi skulle vinna en sån här skulle ju vara underbart.Dels för att det snart är jul och dessutom så fyller sonen år den 28:de december.Och eftersom att jag just nu står utan inkomst helt så har jag världens magont över att inte kunna köpa något åt sonen varken till julen eller hans födelsedag.Det här skulle göra honom jätte glad :)



Nu håller vi tummarna och tår :)

#17 - Emma

Om jag vann skulle jag köpa en munkjacka och en mössa till min son, älskar geggamojas kläder men har aldrig kommit till skott att köpa något från dom!

#18 - Marie S

Jag skulle köpa en jumpsuit till ett av mina barn. Hade jag vunnit så innebär det att jag bara hade behövt betala för en jumpsuit ist för två. =)

#19 - Tinna

Åh! Om jag vann så skulle det bli julklappar till mina gudbarn - varsin jump suit! :-) Hoppas hoppas!

#20 - Julia

Äntligen!

Så kom då tävlingen jag väntat på! Geggamoja som annars bara är en mammadröm! Jag ligger i å försöker hitta på tradera vanligtvis eftersom jag har tvillingpojkar så blir det lite dyrt att köpa nytt...

Om mina pojkar (Otto & Vilgot) skulle vinna skulle mamma enhälligt bestämma att det blir varsin ceris pyjamas. Jag skulle lägga emellan så de kunde få varsin å så skulle jag köpa dem stooora i storleken så de kunde ha dem länge. Vilken, jäkligt, god jul vi skulle ha :)

#21 - Mia

Jag skulle handla julklappar till särbons syskonbarn direkt!

#22 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Julkalendern är igång!

Jag skulle köpa en Jumpsuit All-in-one Grå om jag vinner, så Robin får någon mjuk julklapp i år :)



KRAM

#23 - Line

Åh vad Geggamoja har fina grejer! har leggins och body till lilleman som jag gillar jättemycket. men nu skulle jag nog köpa en röd/rosa fleecefodrad mössa och en ziptröja. lilla/cerise kanske? snygga glada färger!

#24 - Aniika

Jag hade köpt den här snygga fleecejackan till min son! Perfekt för alla årstider i kalla Sverige! http://www.geggamoja.com/webshop/ytterklader/fleecejacka.html

#25 - Emma

Jag skulle kunna tänka mig lite av varje men det skulle nog bli något till trean i magen som beräknas anlända i slutet av januari. Förmodligen skulle jag köpa en av deras fina bebisoveraller.

#26 - Anonym

gud va söt

#27 - Emelie

Barnet här hemma växer så det knakar, och tröjorna börjar bli små. Om jag vann så hade jag köpt en munkjacka, varmt och skönt som går att variera med olika t-shirts under.

#28 - caroline

http://www.geggamoja.com/webshop/ytterklader/fleecejacka-3.html

en sån skulle jag köpa :)

#29 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Åååh, jag skulle också vilja ha en rosa jumpsuit till min son. Alla har ju det här i Norge, och till och med min syster på 16 år har en. De är säkert jättefina. Om det blev pengar över skulle jag köpa en grön/ceris mössa.

Finfina grejer det där.

#30 - Mia

Om jag vinner så skulle min lilla son få en jump-suit, har länge velat ha en men inte hittat någon som jag tyckt om riktigt men deras var riktigt fina!

#31 - Jane

Hej! Jag skulle köpa en fleeceoverall till min nyfödda brorsdotter ELLER en jumpsuit oll-in-one till min brorson... Finns ju så mycket att välja på :-) Har aldrig varit inne på den sidan innan! Tack för tipset :-)

Mvh Jane

#32 - milla

Om jag vann skulle jag köpa en grå jumpsuit till min son Emil som han kan mysa runt i under jullovet!

#33 - Angelica

Åh, en jumpsuit skulle jag helt klart köpa om jag vann presentkortet till min lille Viggo. Färg spelar ingen roll, önskar bara han ska få mysa i en sån vid alla kommande kalla dagisdagar mm. Har velat ha en sån till honom länge men dom är oftast dyra och vill inte köpa nån billigare variant då den med all säkerhet kommer användas MYCKET så kvalitet står högst =)

#34 - Belinda

Jag skulle nog köpte en grå jumpsuit till min minsting, hon är den enda av alla barn som inte har en sån skön mysdress :)

#35 - Carola Paro

Om jag skulle ha sådan hiskelig tur att jag vann, så skulle jag välja den svarta ruggern (http://www.geggamoja.com/webshop/langarmat/rugger-svart.html) till min stora trollunge, jag älskar när det är "lappar" på armbågarna sådär.

Till den lilla trollungen skulle jag välja den lila ziptröjan (http://www.geggamoja.com/webshop/langarmat/ziptroja-lila-ceris.html), hon ÄLSKAR nämligen lila och hon passar så bra i det. Plus att det är positivt att den är randig, då syns det inte direkt om hon råkar spilla på den...

Visst, jag skulle få lägga till en slant för att kunna köpa dessa plagg men det skulle jag mer än gärna göra, jag skulle då veta att de får kvalitetsplagg!

#36 - Cam

Dottern skulle naturligtvis få,

en jumpsuit i favoritfärgen grå.

Mjuk och skön, varm och go,

passar både för förskolans lek och hemmets ro.

#37 - Jenny

Vår lilla Ava nyss fyllda 2 år vill varje morgon ha jeans på sig (för att vi föräldrar har det antar jag) men hon har inga och pengar till ett par finns inte direkt. Så ett par jeans med mudd nertill hade varit lyckan för henne. Hoppas vi vinner!

#38 - Liza Casparsson

Det skulle bli ett bäddset i grått (http://www.geggamoja.com/webshop/baby/bedding-light-dark-grey-87-one-size.html) till min lilla skrutta som är beräknad i april :) Vore toppen att vinna ett presentkort och kunna köpa ett bäddset som håller för att tvättas om och om och om igen! Det är ju som du vet inte bara en grej som ska köpas när man får första hjärteskatten...

#39 - Liza Casparsson

Det skulle bli ett bäddset i grått (http://www.geggamoja.com/webshop/baby/bedding-light-dark-grey-87-one-size.html) till min lilla skrutta som är beräknad i april :) Vore toppen att vinna ett presentkort och kunna köpa ett bäddset som håller för att tvättas om och om och om igen! Det är ju som du vet inte bara en grej som ska köpas när man får första hjärteskatten...

#40 - Linda

Jag ska bli moster igen i januari så det hade varit kul att vinna detta och kunna köpa en fleeceoverall till bebben. =)

#41 - Emma

Köpte en till Eddie på Kappahl han ska få i julklapp den verkade så mysig

#42 - Lina

Jag har än inte provat något från Geggamojja trots att jag tänkt tanken att köpa något från märket flera gånger nu. Min 4-årings byx- och leggingsförråd tryter lite så jag skulle nog passa på att köpa det.

#43 - Sara S

Jag tycker Geggamoja ser ut att ha jättemysiga kläder men jag har inte köpt något därifrån än. Men om jag vann så skulle jag köpa en pyjamas och en mössa till min son.

#44 - Linda

Om jag vann så skulle min son få en till jumpsuit. Han älskar den han har, och vill ha den på sig så fort den är ren. Den han har är köpt i turkiet, gjort i "finaste" syntetmaterial... typ 100% elastan. Skulle vara perfekt att vinna 500 kr i presentkort, då skulle jag dessutom få tillfälle att prova geggamojas kläder, som jag faktiskt aldrig provat förut!

#45 - Shopmama

Men guuuud så fina de där jumpsuitarna är då, måste ju vara drömmen att få knata omkring i en sådan. Brukar faktiskt inte tävla i bloggtävlingar men nu kunde jag inte låta bli för jag håller med om kvaliteten på kläderna, oslagbar. Om jag vann skulle jag köpa två jumpsuitar, en till storasyster och en till lillebror här i huset. Så kan dem mysa omkring som två teletubbisar här hela julen. Gullo!

Hoppas hoppas och kram!

#46 - Maria

Om jag vann skulle jag köpa en sån jumpsuit, eller en ziptröja till någon av mina barn. ÄlSKAR FÄRG.

#47 - Hanna

Jag skulle ju givetvis köpa en jumpsuit ifall jag vann.=)

#48 - Denice Grefve

Om jag vann skulle jag köpa en jumpsuit till min gudson. :) Hela familjen har haft det tufft sen han föddes och han skulle vara såååå OTROLIG söt i en jumpsuit. ;)

#49 - storasyrran

Jag skulle köpa en jumpsuit till min dotter som är jämngammal med Zack! Perfekt att ha under overallen när vi ska på skidsemester!!

#50 - Lilla jag

Nu vill jag vinna! Mina tvillingar skulle få sig ett varsitt par cerise långbyxor med härliga muddar längst nere. De skyr alla byxor som inte är mjukisbyxor!

#51 - Rosi

Om jag vann skulle jag köpa en jumpsuit och ett par dregellappar till bebisen.

#52 - Sandra G

Jag är med och tävlar!



Min tvååring bara älskar att mysa och vill helst slippa frysa, gosa görs det helst både morgon och kväll, med pappa eller med lillebror som är snäll och gör det utan gnäll, så skulle vilja köpa en Jumpsuit till honom att ha, för den verkar ju så mysig och bra!



Mitt försök till ett litet önske rim :)

#53 - EmiliaR

Dom ser verkligen ut att trivas i sina jumpsuits! Därför vill jag gärna att min son också får en sån :) Skulle även ta ett par fleecetossor.

Kram!

#54 - Emelie

Skulle köpa en jumpsuit åt min lilla prins då han vill ha en för att jag har en. Ser framför mig hur mysigt vi skulle ha det tillsammans varje morgon framför julkalendern :)

/emelie

#55 - Viktoria

Jag skulle köpa bebiskläder till bebisen i min mage. Har än så länge inte köpt ett endaste miniklädplagg men det börjar bli dags :-)

#56 - Sofie

Jag skulle köpa en jumpsuit eller pyjamasar till mina pojkar tycker deras kvalité är så där underbart mjuk och härlig! Fyller år om en vecka så jag hoppas på lite födelsedagstur=)

#57 - Heja mamma!

Min son Charlie älskar rosa och skulle passa så bra i en rosa jumpsuit så chansen är att han skulle få en sån. De har dock så fina klänningar också till min Lilly-Rosa... Åh, vad svårt! Jag vet att jag skulle bli nöjd vad det än blev. Älskar Geggamoja!

#58 - Christine

Om jag vann presentkortet skulle jag en varm lilarandig babyfilt och en färglad mössa till min systesrs knodd som planderas att födas i jul.



Det skulle bli en perfekt julklapp och födelsedagspresent till lilla babyn!

#59 - therese

Hej,

här skulle det inhandlas härliga mössor från deras limited collection till hela familjen - de är underbara!

#60 - JOhanna

Åhhh jag älskar Geggamojas mössor, så mössor hade jag köpt i olika färger. Sen någon härlig tröja eller tights till Edwin :-)

#61 - Emelie

Åhh jag hade utan tvekan valt en svart jump-suit till min son i str 86/92 och som tur är blir det ju en lite slant över vilket är kanon för då hade jag valt en fleece-fodrad mössa också och lagt till lite pengar! Så hade julklapparna vart klara!

Som studerande är julklappar tyvärr mest ett ångest moment så en vinst här hade verkligen gjort vår jul!



Nu håller vi tummar och tår, kramar Emelie och Elis

#62 - Linda m. 3

Jättefina! Är också förtjust i geggamoja så det hade varit svårt att välja om jag skulle vinna ett presentkort. En jumpsuit skulle nog vara på första plats och om de har sålt slut igen så en trikåklänning, gärna i de lila/cerisa ränderna samt en mössa för de har verkligen superbra passform.



kram Linda

#63 - Johanna - mamma till Leia

Älskar deras mössor så en ny sådan till våren skulle jag gärna vilja ha. Och en jumpsuit. Har redan köpt en grå som julklapp och den var såå fin att jag gärna skulle vilja ha en till. Perfekt att mysa med under vintern!

#64 - jeanette

Om jag vann så skulle min dotter som är 6 år få välja någon hon själv vill ha i klädväg.

Då hennes o min smak inte är av samma värld så skulle hon få välja själv och hon skulle bli så glad=)

Härlig blogg

Mvh Jeanette

#65 - Camilla

Varför inte en rosa jumpsuit? Finns de i vuxenstorlek ; )

#66 - Therese M

Om jag vann skulle lilltjejen få en jumpsuit, finns det nått sötare än små bebisar i såna?=)

#67 - Anna

Hej, om jag vann skulle jag köpa en snygg mössa i julklapp till mig själv! =) Denna skulle det bli : http://www.geggamoja.com/webshop/vuxen/beanie-rosa-ceris.html

Ha en fin kväll! Kram

#68 - Rebecka

Om jag vann skulle jag köpa den här pyjamasen: http://www.geggamoja.com/webshop/pyjamas/pyjamas-drakt-marinblp.html



Den ser så mysig ut nu i vinter, och det är bra att den finns i lite större storlekar :)

#69 - Emeli- Mamma till Nathalie

Jag vill vara med och tävla.

Om jag vinner så skulle jag köpa en Rosa jumpsuit till dottern, de är ju så otroligt söta.



#70 - Mia

Brukar kunna skrapa ihop till max 500 på julklappar sammanlagt till båda brorsbarnen, men vann jag skulle jag kunna köpa varsin jumpsuit åt dem!

De såg riktigt mysiga ut!:-)

#71 - Linda

I min mage gosar Pyret till sig. Tanken är att han eller hon ska titta ut i mitten av januari. Jag har nu suttit och drömt mig bort till vad jag skulle välkomna Pyret med. En cerise/svart filt? En jumpsuite stl 56? En dregglis? En snutte? Ja herregud vad många fina saker det finns att beställa till vårt efterlängtade Pyret! Hälsningar Linda

#72 - Johanna

Hej! Om jag fick ett presentkort skulle ja köpa en fleeceoverall till min systers son. Lilla Abbe föddes alldels för tidigt han föddes i slutet på augusti och Nu snart kommer han att få komma hem!! Vilken julklapp!!en fleeceoverall skulle värma honom gott i vinter!

#73 - Therése

Hej. Det skulle bli de otroligt sköna jumpsuiten till mina killar.Hoppas på detta.De skulle bli super snygga i dem.

#74 - Sandra

ohh jag har också spanat på dessa jumpsuits hur länge som helst till mina barn. jag skulle löpa var sin till mina flickor för dom verkar perfekta att ha under overallen i vinter :)

#75 - Leos mamma

Hej!

Skulle jag vinna skulle jag köpa en Jumpsuite till min 1åring. Supermysig att ha inomhus men även toppen att ha under overallen när det vankas bus och lek utomhus!



Ha det fint!

#76 - Angela

Jag skulle köpa en jumpsuit till min dotter som är 1.5 år. Hon drar nämligen av sig blöja hela tiden om hon har byxor + tröja så hon får ofta gå med pyjamas här hemma eftersom hon inte kommer åt blöjan då. Skulle vara ypperligt med en hel dress som inte är pyjamas,

#77 - Sara - Mamma till Max 3 år

Härligt tävling. Max garderob behöver verkligen fyllas på. Dessutom har vi inte testat några av Geggamojas kläder tidigare så det vore roligt att se om det blir en ny favorit. Jag skulle gärna vilja vinna långbyxor i turkosrandigt. De ser ut att vara sköna lekbyxor och vore kul att testa dem på Max!



Hoppas på tur!

#78 - Anna

Skulle absolut vilja vinna en snygg rosa onepiece till min lilla älskling <3

#79 - Spacegirl

Det skulle bli en Body Mörk/ljus turkos



och Babybyxa Mörk/ljus turkos



Till min kompis lilla baby som snart föds :-)

#80 - Josephine

Hej!



Om jag vann skulle jag köpa två fina jumpsuits till mina små pojkar på 1 och 2.5 år.



Hoppas på tur!:)

#81 - Malin

Jag har länge suktat efter geggamojas superfina jumpsuit , så om vi vinner ja då inhandlas det en efterlängtat jumpsuit till dottern:)

#82 - Malin

Jag skulle köpa en grå jumpsuit till mitt barn. En riktigt mysplagg att skrota runt i här hemma.

#83 - Nelin - stolt hårunderarming!

Skulle jag vinna skulle det nog bli en fleeceoverall, Emil börjar nämligen växa ur den vi har nu. Alternativt någon av de fina klänningarn, helst den lila!

#84 - Ejkej

Åh. Fina geggamoja. Skulle köpa en cerise jumpsuit åt sonen. Färg behövs i vintermörkret och tycker det ser så mysigt ut med jumpsuits. Saknar när han var mindre och det fanns så fina hela bodysuits för bebisar.

#85 - Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma

Ååååååh!!! ÄÄÄLSKAR Geggamoja och köpte första GEGGAMOJA mössan till Milo på Undebara Barn mässan. Nu vill jag ha en till, med sånt där stort G i sidan och så skulle jag oxå vilja ha en sån jumpsuit, vad sööööt den var! Räcker inte med 500 då men jag skulle få ett tillskott, ett rejält tillskott! Hoppas hoppas hoppas hoppas!!!



Kram Nina

#86 - Hanna

Jag skulle nog köpa en jumpsuit till min lillkille som fyller två i mellandagarna. Han skulle bli så fin i den!

#87 - Carolin

Skulle definitivt köpa en jumpsuit, eller två...

#88 - Mamma Natta

Om jag skulle vinna skulle jag absoulut vilja ha en Jumpsuit till min dotter. Jag skulle själv vilja ha en tycker de r så mysiga.

#89 - Bella

Skulle köpa en jumpsuit till någon av barnen :) Helt klart! Verkar ju hur praktiskt & mysigt som helst.