bambi

Dagens Zack och dagens julklappar!



Zack invigde sin nya mysiga ziptröja från Nova Star.
Till det har han leggings med blixtar från Mini Rodini.


Och så kommer några julklappar hem till några läsare snart:

Sanna  om Ett stort lyxigt paket från Lundmyr of Sweden finns i dagens lucka!:
Jag älskar Lundmyr Of Swedens alla kläder, och redan som gravid började jag samla på deras kläder och beslutade mig att detta skulle bli "mitt märke" så de allra första babyplaggen kom givetvis därifrån och de är det plaggen min dotter även hade på sig i tidningen när vi hade annons ute.

Därför skulle jag tycka att de var jätte roligt att nu kunna fortsätta samla på märket, för jag har faktiskt inte förrän nu läst att de har fått större storlekar så strl 120 skulle sitta perfekt här hemma på min dotter.

Kram Sanna


Josefine  om Dagens julklappstips - ett par varmfodrade gummistövlar:
Jag är jättegärna med och tävlar! Min äldsta dotter skulle älska att få ett par fodrade gummistövlar. Hon har nämligen vuxit ur sina gamla. Dessutom är hon helt tokig i skor, så jag har en känsla av att hon skulle knalla omkring inne i dem också precis som jag gjorde när jag var liten. Sådan mor sådan dotter ;-)

Hoppas på tur!


Karolina  om Våga baka egna macarons!:
Snälla, snälla låt mig vinna! Jag har haft en elak tanke att macaronbak är "förspilld" kvinnokraft men efter ett (eller fem) försök kan jag inte sluta baka, jag är fast och beroende och tänker hela tiden "men nästa gång då kommer de att bli perfekta om jag bara...." Finge jag en macaronmatta så skulle de ju åtminstone bli runda, eller hur?! :)



Grattis alla vinnare! Och fler julklappar blir det! Ni kan fortfarande tävla om presentkort hos o-råsa och valfri bok från Glimra förlag... och imorgon kommer det ännu en julklapp till er förstås!  :)
#1 - ENDENISE - tävlingar igång ♥

åh den där tröjan är så fiiin!

Grattis till alla vinnare!



sv: Sköna kläder ska det vara, tur de finns kläder som både är sköna och snygga!

#2 - ENDENISE - tävlingar igång ♥

sv tack för tipset, ska kika in och se om jag missat något då jag alltid kikar in här :D