bambi

En blogg som jag precis har lagt till på Bloglovin

*Puh* Ni ska veta vilken tid det tar att fixa med julkalendern här på bloggen! Sponsorer ska mailas, vinnare ska mailas, sen ska sponsorerna mailas tillbaka med vinnarens adresser. Inlägg ska skrivas, bilder ska tas, osv osv... Men det är ni ju värda!! Utan er skulle inte min blogg vara någonting, så jag vill verkligen ge tillbaka något till er!

Och jag hoppas verkligen att ni har uppskattat årets julkalender (ja, den är ju inte slut än...), när den är helt klar så har jag delat ut 25 julklappar till ett värde av 13000 kr!!

Men medan jag är upptagen med julkalenders-bestyr så kan ni alltid kika in hos ENDENISE.SE. Det är en blogg som jag har börjat följa på Bloglovin' som jag tycker är mysig! Hon tar riktigt fina bilder och är också väldigt intresserad av barnkläder... som jag dårå  ;)


P.S. Ni kan fortfarande tävla om barnstövlarna från Crocs och barnboken från Sagolikt Bokförlag

#1 - Ann-Sofie-Mamma till Isak

Alltid roligt att hitta nya bloggar! :)



Jag har en liten award till dig i min blogg! :)



http://sojkasframtid.se/jag-fick-en-award-av-finaste/



Kram!

#2 - Magdalena

Hej!

Är trogen läsare av din blogg. Är också mamma så det är roligt att du tipsar om barnkläder trots att dem är för dyra för min plånbok :)

Fantastikst med din JULKALENEDR trots att jag inte vunnit :) någon gång :)))

Ha en GOD JULL.

Kram från Magdalena, tvåbarnsmamma

#3 - Magdalena

Hej!

Roligt att du tipsar om ny blogg; har redan hunnit läsa ;)

Är trogen läsare av din blogg.Ät också 2barnsmorsa så det är roligt att du tipsar om barnkläder även om dem är oftast för dyra för min plånbok :)

Kanon med din JULKALENDER även om att jag inte vunnit :)

Ha en GOD JUL.

Kram, Magdalena

#4 - ENDENISE

nääääämen åååh gulle du, så rörd jag blir :D Så där lite fnissig du vet! :) Kram på dig!



Och det där med tävlingar osv, det tar tid. Ibland känns det verkligen som om man tar sig vatten över huvudet men i slutändan är det så värt det, vinnarna blir ju så tokglada :D



sv: PoP har jätte mkt bra kläder, önskar att plånboken var större. Deras kläder håller verkligen i vått och torrt, älskar att det är likadana färger till tjejer & killar. Barnen fick underbara plagg från en vän igår, från polarn. Lindex shoppar jag oftast på då den butiken ligger 5 minuter från hemmet. :)