bambi

En god julklapp till någon en bit bort



Dagens julklappstips kommer ifrån Godisboxen! Där kan man själv välja mellan en massa olika roliga boxar med allt från godis, trisslotter och biobiljetter. Men för att göra det hela ännu personligare så kan man ladda upp en egen bild som pryder boxen och inuti syns ditt egna lilla meddelande! Perfekt för någon när och kär som inte är så nära....

Min favoritbox är Presentboxen som innehåller en ask Aladdin hjärtan och två biobiljetter - den bästa kombon enligt mig! Nu har även ni chansen att vinna Presentboxen (värde 299 kr)! Kanske vill ni skicka den till en avlägsen vän eller släkting eller kanske bara unna er själv? Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om Presentboxen är att läman en kommentar och tala om vem ni vill skicka boxen till (glöm inte att fylla i er mailadress)! Imorgon utser jag en vinnare!

#1 - Anonym

Hej,

det hàr skulle vara en perfekt present till min lillasyster som àr vàrldens snàllaste. Jag bor uomlands och hon àr alltid sà snàll och skickar grejjer till mig.

Maria

#2 - Ida

Jag skulle vilja skicka boxen till en väldigt kär vän som flyttat till thailand i ett halvår med sin familj. Det hade varit superkul att få skicka en liten present till henne i jul... Hon skulle nog bli bra överraskad! :)

//Ida

#3 - Tess, mamma till Ella.

Åh vilken mysig idé! Jag skulle vilja skicka en sån till min storebror med familj som bor uppe i Luleå. Jag och övrig familj med barn och barn barn bor nere i Halmstad. Och vi saknar dem jätte mycket varje dag! Hade varit roligt att ta ett kort på oss allihopa här nere och skicka upp, dem skulle bli så glada :-D



Kram på din fina familj :)

#4 - Mia

Ååå..vilken kanonjulklapp... Skulle skicka den till min pappa om jag vann den med en bild på hans fyra barnbarn som han inte träffat på länge!! Han skulle bli överlycklig!!



Kram Mia

#5 - Madeleine

Jag vill vinna boxen till min sambo, och då blir den också indirekt till mig! Vi behöver en liten paus från att vara mamma och pappa och bara få umgås vi som par, och då båda är intresserade av film så passar sig två biobiljetter bra. Choklad tackar man ju inte nej till heller ;)

#6 - CL

Jag skulle skicka boxen till min sons fadder som utöver att hon älskar choklad alltid finns för min son och hans föräldrar. Hon ställer upp i vått och torrt...fixar med bullbak åt sonen kl 04.20 för att han vaknar och tycker att han sovit klart och då skall de baka, åker vattenrutschkana femtioelva gånger bara för att han skrattar så gott, läser sagor, myser och utgör ett fantastiskt stöd. Hon är sonens bästa kompis och samtidigt en trygg vuxenfigur. Utan henne skulle vårt liv vara väldigt tomt och trist. Hon är en del av vår familj.

#7 - Matilda

Hej!

Rolig klapp! Jag skulle ge den till min sambo, som alltid finns där för mig, vi har det lite knappert med pengar just nu, så 2 biobiljetter skulle vara uppskattat.

#8 - kristin, Vincents mamma e

vilken kul ide!! Jag skulle helt klart skicka den till min barndomskompis mormor! när vi var små var vi hemma hos henne hela tiden och hon var som min "bonusmormor". Tyvärr flyttade hon för ett par år sedan och vi har kontakt fortfarande med julkort och lite sånt. Skulle dock vilja ge henne något lite extra i år och en sådan rolig box hade hon helt klart uppskattat!!

Kram!

#9 - Maria

Om jag vann så skulle jag skicka boxen till min "plast" farmor som bor långt från oss (25mil...) hon ställer alltid upp och har alltid gjort. Hon är värd lite gott en grå vardag.

#10 - johanna med tyra o otto

Jag skulle skicka boxen till min underbar gudmor som finns där i vått och torrt. Även om vi inte ses så ofta så vet jag att hon finns där och därför ytcker jag hon är värd en fin personlig present<3

#11 - Jovana

Hej Bambi!



Om jag vann presentboxen skulle jag skicka den till min mamma och min pappa!

De bor i Sverige, men båda deras döttrar har flyttat utomlands, en långt över Atlanten och en (jag) 300 mil bort till Sydeuropa. Ibland känns det som att vi har övergivit dem (dumt jag vet, men samvetet är en konstig liten sak) och jag försöker ofta hitta sätt som jag kan överraska dem på, så de vet att jag tänker på dem väldigt ofta.



Men om jag vann boxen, skulle jag ladda upp ett kort på mig och min syster, vilket på något sätt skulle betyda att öven hon är delaktig, vilket skulle överraska och glädja dem nåt så otroligt, då hon tyvärr väldigt sällan tänker på hur mamma och pappa blir påverkade av vår frånvaro.



Det var allt från mig :)

Kram

#12 - Pethra

Jag skulle skicka den till en gammal vän som har jobbat hårt för att komma dit där hon är i dag, hon har startat eget som hälsokonsult och den energi, inspiration och pepp hon sprider till sin omgivning är guldvärd!

#13 - Regina

Jag skulle vilja skicka den till min sambos mamma som är världens snällaste och raraste. Jag kan inte fira jul med dem i år men skulle vilja skicka en julklapp, och detta vore perfekt!

#14 - Sofie

Jag skulle ge paketet till min man som alltid finns där och ställer upp i vått och torrt. Det hade varit underbart att göra något på tu man hand vilket vi inte gjort sedan lillebror föddes för 9 månader sedan.

#15 - storasyrran

Jag skulle ge boxen till min bror som är fadder till vår Noah!

#16 - Jessica

Jag vill skicka boxen till min allra bästa vän som pga arbetsbrist var tvungen att flytta 50 mil bort från mig. Nu kan vi tyvärr inte ses varje dag men när vi väl träffas är det ett kärt återseende. Tur också att det finns FB, mail och telefon!

#17 - Carina

Jag skulle överraska min mamma som återhämtar sig efter en lungcanceroperation. Hon skulle bli så glad och kanske jag får följa med på bion :)

#18 - Therese

Jag skulle skicka den till min granne som är så extremt modig och följer sitt hjärta just nu.

Hon har börjat ansöka till polishögskolan och tänker studera till polis som har varit hennes dröm sedan hon var liten.Detta gör hon fast hon har lärarutbildning, lärarjobb och två små barn.

Jag stöttar henne hela vägen - så igår var vi till badhuset och dök efter docka (och jag som hatar att vara under vattnet) och idag har hon sina viktiga fys-test. Fler borde följa sitt hjärta även om omgivningen tycker att det är obekvämt och rör om.

#19 - Hanna

Ja du Bambi, eftersom jag försörjer min familj just nu på endast studieekonomi så får vi vuxna inte någon möjlighet alls att varken köpa julklappar till varandra eller hitta på saker ihop.. var väl ett år sen sist jag och sambon åkte iväg själva på bio.. men det betyder väl inte att jag inte är lycklig och glad att vi hade det bra hela familjen.. men hade önskat jag vann så jag kunde bjuda sambon på bio bara han och jag för en kväll! O givetvis, skulle vi äta chokladhjärtan som den romantiska middagen ;)

#20 - HSannaH

Den här måste jag kommentera. Jag har en mycket god vän som har det väldigt trassligt men som just för stunden mår rätt ok. Vi har aldrig träffats men har haft kontakt på nätet och via telefon i snart 6 år. Hon betyder väldigt mycket för mig men då ingen vet hur länge hon kommer finnas kvar så vill man ju göra det bästa av situationen. Hon älskar att gå på bio och vem gillar inte choklad. Vi har ungefär 60 mil enkel resa mellan oss, hon borr i norr.

#21 - Anonym

Vilken mysig julklapp att ge till någon som man tyvärr inte träffar så ofta. Själv skulle jag skicka den till min bror och hans fru med bild på mina småttingar. Jag vet hur mycket dom längtar efter att träffa barnen och brukar be om att få mms med bilder på dom. Så detta skulle ju bli en kanon överraskning.

#22 - Klog

Vilken mysig julklapp att ge till någon som man tyvärr inte träffar så ofta. Själv skulle jag skicka den till min bror och hans fru med bild på mina småttingar. Jag vet hur mycket dom längtar efter att träffa barnen och brukar be om att få mms med bilder på dom. Så detta skulle ju bli en kanon överraskning.

#23 - frida

Vilket bra tips =)

#24 - Maria

Den här boxen skulle jag vilja ge till våra vänner som precis har fått tvillingar och har en 2 1/2 åring. Deras minsta är sjuk och när alla är friska igen skulle dem behöva unna sig bio och mys för varandra..

#25 - Karolina

En sån här box skulle jag vilja ge till min käre make, med en fin bild på Ida och Elis på. För tänk, då kanske han bjuder ut mig på en romantisk biodejt:-)

#26 - Lotta Anderström

Jag hade velat skicka boxen till min fina vän Caroline som bor i Schweiz. Hon kommer hem lite då och då men inte just denna jul!

#27 - Anonym

Vilket bra tips! Jag brukar ge mina svärföräldrar en julblomma men detta skulle verkligen vara en mycket roligare julpresent!

#28 - CL

Jag skulle vilja skicka boxen till min moster och hennes sambo, som har en liten 2½ årig kille hemma hos sig, som har mycket vilja och är ett riktigt yrväder - Min kusin!



Dom har haft en tuff tid med sitt första barn, min moster är konstant trött efter att ha börjat jobba igen, och jag skulle vilja att hon och hennes sambo går på bio tillsammans, och jag anmäler mig med glädje som barnvakt! :)

#29 - Hellolinda

Jag vill skicka den till min sambo haha. Det vore så himla kul att överraska honom med något sådant, och låtsas som att man inte har en aning om vad det är i tills han har öppnat.

Vi har bestämt att vi inte byter julklappar med varandra i år dessutom, men jag viiill ju ge bort något, jag älskar att ge julklappar. Så det här vore en perfekt smygpresent :)

#30 - Jennie Tates

JAg skulle skicka boxen till min mans morbror som ska operara hjärtat nu i januari , så kan han o hans sambo ha kvalitetstid innan o vi kan visa att vi tänker på dem. Jennie Tates

#31 - Linda - ndaiL

Åh!

Va smart!!

Visste inte att det fanns.



Om jag vinner skulle jag vilja skicka iväg en box till mina svärföräldrar som bor 70 mil bort :)

Skulle va helt perfekt till dom!

#32 - Mie

Jag skulle vilja skicka boxen till min dotter och son som jag alltid firar jul med, dock inte i år då jag ligger och kurerar mig efter en operation.

#33 - mathilda

den vill jag skicka till barnens morfar och mormor som vi tyvärr inte kommer fira jul med i år!

#34 - Carolin

Min ena syster och barnens kusin som bor 500 meter från Tomteland och som vi får träffa i jul men annars alldeles för sällan!

#35 - Sofia

Jag skulle vilja skicka den till Jonathans doktor som är så himla snäll och gullig mot honom och oss. Även en doktor behöver uppskattning.



Kram Sofia

#36 - Linda

Jag skulle ge den till min älskade mormor, som fyller 80 år nästa år. Hon börjar bli allt mer skruttig, och jag skulle gärna hitta på något med henne.. Slita ut henne från lägenheten där hon sitter o stickar och stickar.. :)

#37 - Soffan

Jag skulle vilja skicka en box till min bästa kompis som fått tillbringa många dagar på sjukhus med sin nyfödda bebis som helt plötsligt slutade andas! Bebisen har fått ligga nedkyld i flera dygn, och nu väntar massa undersökningar och tester. Min bästa kompis har alltid funnits där för mig och nu vill jag ge henne lite uppmuntran!

#38 - Mia

Jag vill vinna och skicka en box till bästa kompis som bor alldeles för långt i från mig så vi träffas inte så ofta ungefär två-tre ggr på ett år.

#39 - AKP

Jag skulle vilja vinna boxen och skicka till en mycket kär men rätt nyfunnen vän som har det OTROLIGT tufft i livet på många sätt. Hon kommer inte varken kunna ge eller få en enda julklapp. Denna vore verkligen såå guld att kunna skicka till henne!

#40 - caroline

Hej!



Vilken rolig idé!

Skulle jag vinna skulle jag skicka presenten till min pojkvän, (min dotters pappa...) som inte kan vara med oss i år och fira jul pga av mycket tråkiga omständigheter :(

Men tror han skulle bli glatt överasskad om det kom en sån grej på posten :D

#41 - Sophie

Vilken mysig present!

Om jag vann skulle jag skicka den till min saknade syster och hennes sambo som precis fått en son hemma i Sverige, mosters älskling som jag tyvärr bor 900 mil ifrån - Thailand. Lilla Oliver är överöst med julklappar men denna skulle vara perfekt till min syster med sambo!



God Jul från The smiling Country!

#42 - t

Åh jag skulle vilja vinna. Jag har alltid haft som grej att ge min underbara sambo en hjärtan box när vi firar nått, han älskar dem!!

#43 - Julia

Åh, jag vill tävla!

Hade jag vunnit hade jag definitivt gett den till min svåger och syster. Dom har precis byggt färdigt sitt drömhus, och har gjort nästan allt själva... Dom har verkligen varit duktiga och kämpat på, och knappt haft någon fritid på väääldigt länge. Därför hade jag velat ge dom en biokväll, och självklart hade jag och min man tagit hand om deras barn, så deras romantiska kväll tillåter sovmorgon dagen efter... ;)



Håller tummarna!



Ps. Zacks svar var ju helt underbara! =)



Kram Julia

#44 - M

Jag skulle vilja vinna den boxen, den skulle jag ge till min syster som kämpar med sin sista termin på socionomprogrammet, just för att jag är så stolt över henne.

#45 - Mamma Natta

Jag skulle skicka en ask med choklad till min Farmor i Chile. Hon är 97 år och älskar choklad.

#46 - Linda

Jag skulle gärna vilja vinna en sån här box för att skicka till min bror och hans fru. De bor i en del av landet och jag i en annan och vi ses inte så ofta. Tänkte de skulle kunna få en kväll på tu man hand. (De har underbara två döttrar)

#47 - Annette

Jag skulle skicka den till en kär vän som är gravid och har en jobbig och påfrestande period just nu, tror att en sån gåva kunde lättat upp situationen lite. Hade satt en underbar bild på oss båda på framsidan! : )

#48 - Christine

Jag skulle helt klart vilja skicka den till min vän som jag endast träffat via internet. Hon stöttar mig i allt, trots att vi inte ens hört varandras röster.



Hon skulle bli så överraskad av en sådan present och att den just är från mig tror jag skulle göra henne ännu mer överraskad! Och glad förstås. Hon älskar choklad och film!

#49 - Aniika

Den skulle jag skicka till min chokladälskande lillasyster, som kämpar på första terminen på psykologprogrammet! Hon pluggar och pluggar, och är värd en liten paus med biokväll plus tillhörande choklad.

God Jul!

#50 - Anonym

Jag skulle skicka boxen till mina fina föräldrar som ställer upp hela tiden för mig. Vi bor 130 mil ifrån varandra och träffas bara två gånger varje år. De förtjänar all positiv uppmärksamhet de kan få! Ingen kan ha bättre föräldrar - fast så säger väl alla?!? ;-)

#51 - Sara Jonsson

Oj! Glömde skriva namn och mailadress på förra...försöker igen då! =)



Jag skulle skicka boxen till mina fina föräldrar som ställer upp hela tiden för mig. Vi bor 130 mil ifrån varandra och träffas bara två gånger varje år. De förtjänar all positiv uppmärksamhet de kan få! Ingen kan ha bättre föräldrar - fast så säger väl alla?!? ;-)



#52 - Anna

Åh det hade varit en perfekt julklapp till min mamma. Hon har haft en jobbig höst och vi saknar henne massor här i USA. Boxen skulle prydas med en bild på min dotter som min mamma bara träffat en gång (och hon är 8 månader).

#53 - N

Åh, jag skulle vilja skicka den till en kille som jag har en ganska ny relation med, han bor cirka 3 timmars enkel resväg bort och då skulle vi kunna gå på bio nästa gång vi ses. Vi kommer inte ses alls över julen, men under nyår då jag är barnledig och jag tycker att han är värd lite uppmuntran för hur bra han får mig att må :)

#54 - Linda R

Hej,



Jag skulle vilja skicka en presentbox till min barndomsvän som har flyttat ner till Malmö från Stockholm, saknar henne så och skulle vilja överraska henne med en lite present i vardagen.

#55 - Rebecka

Jag skulle vilja vinna till min kompis som bor i Skottland i vanliga fall, men ska hem till Sverige nu i jul. Dock så har jag åkt för att bo i USA ett tag, så vi hinner ändå inte träffas. Då vore det ju perfekt att kunna skicka en sån här till henne :)

#56 - Emma - mamma till två vildar

Jag skulle skicka boxen till min barndomsvän som efter att hon förlorade sin mamma i cancer för några år sedan, flyttade upp till Norrland (låååångt ifrån mig) och sprang på "den Rätte" och tillsammans har de nu en liten dotter. Jag lider med henne varje dag över att hon inte får möjligheten att dela den "nya" vardagen med sin mamma - och att dottern aldrig får träffa sin mormor.. Jag tror att min vän skulle uppleva livet som liite ljusare om hon fick dörmma sig på ett par timmar på bio. :)

#57 - Maria B

jag skulle vilja ge detta paket till min sambo och därmed får jag ta del av det själv. Det har varit ett väldigt omvälvande år för oss. I början av året flyttade vi från Göteborg till en litet samhälle i skåne där vi inte kände någon. Vi älskar huset men det har varit jobbigt att bygga upp bekantskaper. I maj fick i vårt andra barn, vilket är underbart! I juli förlorade jag min mormor <3 och i september hände det som inte fick hända min älskade mamma förlorade kampen mot cancern <3.. Jag och min sambo hinner aldrig ses ensamma då han jobbar mycket och det är fullt upp med barnen.. Det hade varit underbart att få komma iväg och bara vara vi!

#58 - Frida

Jag skulle vilja ge en sån till min mamma och pappa, för att de alltid ställer upp för mig och min syster i vått och torrt. Det har de alltid gjort, sen vi var små och nu när vi är vuxna. De har ställt upp till 110% och hjälpt mig med min dotter, är barnvakt så jag kan jobba eller behöver en stund för mig själv. (Är ensam med min dotter och har alltid varit.) Jag vet att de kommer ställa upp precis lika mycket för sina barnbarn! De förtjänar en stund för sig själva och mysa :) De är bäst!

#59 - Anonym

Hej.



Jag skulle skicka boxen till min storasyster som bor i Danmark och därav kommer vi inte träffas under julhelgen. Hon är verkligen värd att skämmas bort lite extra.

#60 - AnnaM

Jag skulle skicka boxen till min söta mamma som bor i Finland och hälsar på mig i Sverige i januari. Hon skulle bli jätteglad över att få en sådan överraskning på posten och planera in en biokväll med mig när vi träffas. Vi brukar gå på bio tillsammans.

#61 - Marie S

Härlig idé! Jag skulle vilja skicka den till en kompis till mig som inte har sett mina barn på 3 år! Hon och jag fick barn nästan samtidigt och bor en bra bit ifrån varandra. Hon i Västerås och jag i Kävlinge (Lund)

#62 - Martina

Jag skulle helt klart skicka den till mig själv och så skulle jag gå två gånger på bio samtidigt som jag häver i mig all choklad själv...I NEED A BREAK!

:-))

#63 - Bella

Jag skulle skicka den till min mormor & morfar som bryr sig om alla & vill så väl men bor 14 mil bort så dom träffar sällan sina barnbarnsbarn tyvärr :/ Men en fin bild på barnbarnsbarnen & lite choklad skulle göra dom glada.

#64 - Anna - mamma till två prinsessor

Detta vore en perfekt present till min makes morföräldrar, som bor långt bort och vi inte hinner träffa på jul. Det är roligt att kunna visa att man tänker på dem även om man inte är där.

#65 - jennie

Vilken rolig grej! Jag (med fru o barn) skulle ge den till min morbror o hans sambo som bor ca 60 mil från oss. Han har cancer och genomgår behandlingar med allt vad det innebär och vi kommer troligtvis inte ses nåt i jul.

#66 - Magdalena

Jag skulle ge den till min fantastika maken! Vi var på bio för 14 år sedan. I jul firar vi 15års tillsammans o det hade varit rolig att göra något på tu man hand :) Dessutom min man ÄLSKAR choklad!

Magdalena

[email protected]

#67 - Lotte

Jag skulle skicka det till mig själv för att muntra upp mig själv... :)

#68 - Bettan

Jag skulle vilja skicka den till min mamma och pappa som jag saknar massor. Vi träffas inte så jättemycket eftersom jag bor 15 mil bort och då är det viktigt att ha brev, telefon och mailkontakt.

#69 - Bettan

Jag skulle vilja skicka den till min mamma och pappa som jag saknar massor. Vi träffas inte så jättemycket eftersom jag bor 15 mil bort och då är det viktigt att ha brev, telefon och mailkontakt.

#70 - Tuva

Låter helt underbart med bio biljetter. Skulle vilja vinna så jag kunde ge det till min man. Kanske skulle han kunna bjuda ut mig på bio. Skulle vara så kul.

Tack för en bra blogg!

MVH