bambi

En sista-minuten julklapp som räcker länge!
Är ni lite sent ute och vet inte riktigt vad ni ska ge bort? Då har jag ett tips - ett abonnemang på hyrfilm! Hos Lovefilm så kan man ge bort presentkort/presentboxar i julklapp till någon!

Och nu har även ni chansen att vinna ett lyxigt Flex 2 paket där både film och spel ingår i 6 månader (värde 954 kr)!! Två stycken vinner varsin presentkod som kan lösas in direkt på Lovefilm.

För att vara med och tävla om fri hyrfilm och spel i ett halvår så behöver ni bara gilla detta inlägg på Bloglovin' och sedan lämna en kommentar om vilken er absoluta favoritfilm är och varför. På fredag utser jag två vinnare!
#1 - Jeanette

Hej!

Hur är Molo Pollux byxorna (de som din son har) i storlek? Ska man köpa stl 104 eller 110 tror du till en tjej som är ca 102-103 cm lång? Hur lång är Zack?



Kollat igenom flera av dina gamla inlägg och du klär din son väldigt snyggt. Roligt att han också får ha starka färger. En del klär sina grabbar så mörkt.

#2 - jennifer b

Min(a) absoluta favoritfilm(er) är Harry Potter-serien. Harry Potter är inte bara en film- & bokserie, det är en livsstil, mitt liv. Jag spenderar mina dagar på Harry Potter-forum, jag har sett filmerna hundratals gånger och jag tröttnar aldrig.



Harry Potter har lärt mig så mycket om vad som är viktigt i livet och Harry Potter-karaktärerna står mig närmre än mina egna vänner ibland.

#3 - Ann-Sofie-mamma till Isak

Vad kul att jag kunde göra dig så glad idag! =D



Du har dessutom jätte bra tips i din blogg och jag tittar alltid in för att se om du hittat på någonting nytt! =)



Kram!

#4 - Emma

Blev nummer 4 och gilla ..



Min absolut favorit film är Walk the line filmen om Johnny Cashs liv så himla bra har nog sett den hundra gånger varför den är så bra ja innehåller bra musik och handlar om 50-60 talet i den tids åldern jag ville levt på !!

Vore så kul och få vinna detta skulle man kunna kolla på film och få bort några tråkiga ensamma kvällar...

#5 - Felicia



Kan man ha bara en favvis? Jag tror inte man kan det. Högt upp på min lista står i alla fall "In time", den hyffsat nya. Jag tycker den är så spännande för det känns så riktigt tid är pengar. För att få ska få ha det bra måste många lida. Är det inte där vi står? Jag kan tänka på liknelserna och metaforerna i den filmen långt in på nätterna. Dessutom älskar jag Amanda Seyfried OCH Justin Timberlake. Kan det bli bättre?

#6 - Carolin

GIllar som nr 5. En av de bästa filmerna måste vara Sagan om konungens återkomst.

#7 - Nina

gillade på bloglovin!:)



Jag älskar Stolthet och fördom (versionen med Keira Knightley), första gången jag såg den, så satte jag om den från början igen efter att den tagit slut.^^ Kan se den hur många gånger som helst utan att bli less.. Jag älskar romantik och att Mr Darcy verkligen gör allt för Lizzie. För att han älskar henne.<3 Love is the answer! helt klart!:)

#8 - Heidi

Dirty Dancing är absolut den bästa genom tiderna!! Först för att det är en ren klassiker och sedan är det "våran" (min o min sambos) film.. vi har ingen låt vi har en film ;)

#9 - Cassandra

Jag har gillat inlägget på Bloglovin!



Så svårt att bara välja en favoritfilm men en av de filmerna som jag såg senast som har blivit en favorit är Smurfarna.

Den var så himla fin och smurfarna var så himla söta. Tror jag satt och log hela filmen igenom.



Kram på dig!

#10 - Beata

Min favoritfilm är "Borta med vinden" från 1939 med Clark Gable och Vivien Leigh i huvudrollerna. Jag älskar den för den är minst lika bra som boken, kvalitén är enastående och det är ögongodis att få titta på Gable som är så stilig. Hela filmen osar av stilighet men skildrar också en stark kvinna som i mina ögon är en feminist.



Skulle jag vinna, skulle jag ge julklappen till mig och min make, vi har inte möjlighet till barnvakt så vårat nöje är att få titta på en bra film ibland, det är lyx och då dukar vi alltid upp en romantisk middag innan, skulle älska att göra det oftare, det verkar så smidigt med Lovefilm.

#11 - Becca

Jag har så många favoritfilmer och egentligen så gillar jag skräckfilmer mest, men en klassiker som jag aldrig kommer sluta älska är Titanic! Den har verkligen allt; bra skådepelare, bra handling, kärlek, tårar, spänning - ja, den är helt enkelt fantastisk! Skulle kunna se den hur många gånger som helst! :) En riktigt vacker kärlekshistoria! :)

#12 - Anonym

Jeg elsker Love Actually og Notting Hill , skikkelige feelgood-filmer med humor i tillegg :)

God jul!

Hilsen Ingrid

#13 - Anna Hägg

jag är med



gillat på BL blev nr 11 att gilla inlägget



favoritfilm är titanic en bra kärlekshistoria helt enkelt men med sann bakgrund.

#14 - Emeli- Mamma till Nathalie

Jag är med.



Gillar som nr 12.



Min favoritfilm är When a man loves a women. Tycker den är så otroligt bra, men sorglig, jag gråter varje gång jag ser den. Men den är speciell för mig, då "problemen" funnits nära i familjen.

#15 - Cassandra Holm

Klart jag är med och tävlar!

Jag är 13:e personen som gillar inlägget på bloglovin.



Bästa filmen .. Hmm..

Avatar!

Varför? Frågan är nog VARFÖR INTE? :)

Den är ju helt magisk. Bara att folk har fått depressioner efter dom har sett filmen, ja, man kan ju nästan förstå dem. Vem hade inte velat vara en Avatar och leva i deras fina Pandora. Jag har sett den minst 5 gånger och är lika förtrollad varje gång.

Sen är det ju inte en nackdel att Sam Worthington är en riktig heting....