bambi

Ett måste för alla hemmabagare


Bästa julklappen till hemmabagaren är nog denna silikonkavel. Jag testade en sån från Bagaren och Kocken nu när vi bakade pepparkakor och den var riktigt bra. Bra tyngd och ingenting fastnade på den! För ytan är nämligen belagd med 100% non stick silikon. Den är superlätt att rengöra, karamellfärg eller degvätska sugs inte in i kaveln som en trä-kavel kan göra.

Nu har ni chansen att vinna en av två silikonkavlar från Bagaren och Kocken som jag tävlar ut - en i rött och en i rosa. Värde 499 kr/st.

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om en läcker silikonkavel är att gilla inlägget på Bloglovin' och lämna en kommentar där ni berättar vad är det första ni kommer att baka när ni får hem er silikonkavel? Tävlingen avslutas på fredag!
#1 - kristin, Vincents mamma e

vilka fina kavlar!

Det första jag skulle baka är ett hemmagjort pepparkakshus. Helt från grunden, har alltid velat testa men har aldrig vågat. Men med bra verktyg blir det nog lättare :)

#2 - Soffan

Ååh, jag skulle testa bambis recept på hemmagjord pepparkaksdeg och ställa till med pepparkaksbak igen här hemma med barnen! :-)

#3 - Luxxie

Jag skulle baka saffransbullar med mandelmassa, hittade ett smaskigt recept som jag skulle vilja prova, lite bättre för oss som inte är överdrivet förtjusta i vanliga lussebullar. Men till bulldeg vore en sådan kavel bra, degen fastnar alltid på min gamla kavel :) Jag var först att gilla ditt inlägg.

#4 - liselotte

Är gärna med och tävlar, skulle baka bullar det första jag gjorde. Blev nummer två att gilla inlägget.

#5 - Lina Johansson

Är såklart med.

Gillat inlägget, nr 3.



Jag hade baka vanliga kanelbullar.. HAr pratat om det såååå länge nu men får aldrig tummen ur. Men nu jäklar ska det kavlas :)

#6 - jennifer b

Jag skulle göra underbart goda vaniljbullar!

#7 - hannah

Jag skulle baka pepparkakor! Har inte hunnit med några än, och kommer inte hinna innan jag och maken åker på bröllopsresa, men vi ska fira jul med familjerna när vi kommer hem så då skulle det passa perfekt :)

#8 - Katja Nybacka

Jag har gillat inlägget :)



Jag skulle faktiskt göra min son nöjd.Han har tjatat ända sen i våras efter mammas "gula bullar" Alltså vanliga kanel/vanilj bullar med saffran.Och sonen fyller år i slutet av december,så har lovat honom att baka sådana tills dess i allafall :) Så det här vore en bra vinst åt mig själv faktiskt :)

#9 - Emma

Hej! Om jag vann kaveln skulle jag sätta igång med årets pepparkaksbak. Ska försöka mig på att baka ett garage (!) som min son önskat sig i födelsedagspresent på måndag. Det skulle kännas lyxigt att kavla ut degen utan den där "åsen" som bildas efter sprickan i min träkavel. Gillar på bloglovin'.

#10 - Laila Karlsson

Hej

jag har gillat inlägget.

Jag skulle baka pepparkakor :) jag har en liten fobi mot trä som vår nuvarande kavel är i. Har svårt att ha det mot huden och ryser om någon äter en glass med träpinne. Det sjuka är att jag ryser bra jag skriver om det. Hur som hällst därför hade det varit kanon med en kavel i silikon så slipper jag tänka på trä :)

#11 - Mari

Jag skulle garanterat bakat bullar, har aldrig fallit mig in att köpa en vanlig träkavel för att baka bullar för att jag gör mjölkfria bullar med havremjölk och då blir degen så mycket kladdigare än med vanlig mjölk och då tycker jag att kaveln blir så äcklig efteråt. Min son brukar vilja vara med och baka bullar men i slutändan slutar det med att han sitter och äter själva fyllningen! =)

#12 - sofia

ååh va fina! jag skulle direkt göra den där hemmagjorda pepparkaksdegen du tipsat om och sen tryckt ut fina pepparkaksformar som ska ätas till jul!! jag älskar att baka :D

#13 - Anna

Här skulle det vankas peppisar om kaveln hann resa hit innan jul. Annars blir det hembakad pizza så fort den anländer. :)

#14 - Linn

Hej hej!

Inlägget är gillat men några pepparkakor blir det inte bakat med kaveln förrän nästa år.

Jag skulle nog multitaska snarare än baka en sak först. Kommer nämligen springa mellan julfiranden, dop, jobb och flytt samtidigt som jag förbereder min egen födelsedag.

Bland det första hamnar i alla fall saffranssnurror med citron.

Mest för att dom är så fina men sen smakar dom helt fantastiskt också!



//Linn

#15 - Eva

Jag skulle baka kardemummabullar också ska här bakas pepparkakor till julafton. Första julen hemma och vi blir 25 st så det måste bakas många pepparkakor. Gillat inlägget.

#16 - Emma

Blev nummer 6 och gilla jag skulle baka mina vaniljbullar om jag vann en sådan här då jag inte tålde mina lussebullar jag gjorde med mandelmassa ....

#17 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Julkalendern är igång!

Jag gillar som nummer 11 och jag skulle baka bullar, saffrans bullar eller vanliga vet jag inte. Men bullar iallafall :)

#18 - Annelie

Åh, jag skulle nog baka ut den pepparkaksdeg jag och barnen gjorde igår men inte kunde baka ut för att träkaveln sprack. Vi försökte då som nödlösning att använda en glöggflaska som kavel men, det är inget jag vill rekommendera då degen efter en liten stund satt som ett smäck runt glöggflaskan. Kontentan av detta blev besvikna barn och en pepparkaksdeg som ligger i kylen och skäms!

#19 - Hanna

Om en månad tar jag examen efter 5,5 års studier, (eller 7 år är det sen jag började eftersom jag fått barn under tiden) och det ska ställas till med stor examensfest i januari då jag vill glädjas och fira tillsammans med alla dem som peppat mig under vägen. Det första jag skulle börja baka är kakor och pajer och bullar till festen! Då kommer det kavlas.. :)

#20 - Hanna

(Jag vet inte vilket nummer jag blev när jag gillade, jag läser inläggen ett och ett via bloglovin och längst ner i högra hörnet klickade jag på gilla-knappen med ett hjärta)

#21 - Sigrid

Jag kommer utan tvekan att göra en lussesnurreomgång till med vit choklad i, har redan gjort två satser som är slut :D Gillat :)

#22 - Sigrid

Jag kommer utan tvekan att göra en lussesnurreomgång till med vit choklad i, har redan gjort två satser som är slut :D Gillat :)

#23 - Sigrid

Jag kommer utan tvekan att göra en lussesnurreomgång till med vit choklad i, har redan gjort två satser som är slut :D Gillat :)

#24 - Linda

Gillat via Bloglovin'.

Jag skulle ge mig på att göra kanelbullar. Jag har aldrig gjort det. =)

#25 - FruSofie

Jag har ju precis fryst in massor med saffransbullar så det hade nog fått bli klassiska kanelbullar till alla fikor med var, chokladmjölk nu under kalla vintern.

Hade önskat den rosa i sådana fall!



Gillar inlägget på Bloglovin!

#26 - Anna på Grönkulla

Åh, en rosa står högt upp på min önskelista! Jag blev den sextonde som gillade inlägget.

Om jag vann så skulle jag helt klart baka bullar fyllda med praliné. Lite omständiga att göra men ack så goda. Dom skulle jag bjuda min man och mina barn på.

#27 - Emelie

Jag hade bakat rosa dammsugare - har alltid haft svårt att kavla marsipanen så jag ids aldrig baka dessa underbara saker så ofta jag hade velat. Kanske det går bättre med en sådan här kavel?

#28 - Aniika

Nu har jag gillat på bloglovin. Om jag vinner kommer jag försöka mig på att baka min syster specialvaniljbullar, för första gången i mitt liv. Har alltid skyllt på att jag inte äger någon kavel, men nu är det nog dags!

#29 - Hellolinda

Gillade som nummer 19.



Jag kommer baka kanelbullar direkt. Mest för att jag gått och suktat som ett djur efter att äta kanterna på dem när de är ogräddade och inte uppskurna... Så hiiimla gott.

Det färdiga resultatet är ju också rätt gott för den delen.

Men just nu har vi ingen kavel hemma, och jag är en aning trött på att använda en vinflaska :)

#30 - Anonym

Jisses vilka fina kavlar. Den plastiga jag har är svår ATG använda. Jag skulle baka saffransbullar med vaniljkräm på studs.

#31 - Johanna

Ja skulle vilja vinna den för att ge den till min syster som ÄLSKAR att baka allt , bullar , matbröd mm!!

#32 - Anna

Jag är nr 20 som gillar inlägget på Bloglovin.



Åh, om jag skulle vinna så skulle jag laga en glutenfri pizza åt min pizza-älskade-pojkvän som nyligen fick veta att han är gluten.



Fick man den i tid, så skulle vi använda den till "pepparkakshuset" också. Förra året gjorde vi Eiffeltornet, får se vad det blir i år :} Är lite less på att kavla med vattenflaskor o andra provisoriska kavlar!



Gooood jul!

#33 - Anna

Jag är nr 20 som gillar inlägget på Bloglovin.



Åh, om jag skulle vinna så skulle jag laga en glutenfri pizza åt min pizza-älskade-pojkvän som nyligen fick veta att han är gluten.



Fick man den i tid, så skulle vi använda den till "pepparkakshuset" också. Förra året gjorde vi Eiffeltornet, får se vad det blir i år :} Är lite less på att kavla med vattenflaskor o andra provisoriska kavlar!



Gooood jul!

#34 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Har gillat.

Då skulle jag panikbaka pepparkakor, för vi har inte gjort några i år. Aaah!

#35 - Fifiness

Jag skulle ge den till min älskade man som älskar att baka och tar hand om mig och sonen när vi mår som värst, han är min klippa och jag har inte råd att köpa julklapp till han i år, så att få detta skulle göra han jätteglad.

#36 - Rebecka

Jag skulle ge dom till min mamma som älskar att baka, men tyvärr har tappat bort sin kavel... Hon använder just nu en tom vinflaska istället. Hennes underbara kakor blir nog ännu godare med en bra kavel!

#37 - Therese

Jag skulle baka pepparkakor om jag vann:)

#38 - Maja

Om jag vann den fina kaveln skulle vi baka mer Glutenfria pepparkakor till äldsta dottern som är glutenintolerant. Sån deg fastnar alltid på kaveln och är väldigt svårt att baka. Då kanske Julia, 4 år,kan kavla själv och dessutom kunna smaka på degen!

#39 - Sanna

Jag skulle baka vaniljbullar, hittade ett jätte gott recept så skulle vilja testa på de nu när jag har ett eget kök att exprimentera i.



Har gillat som nr 3.



Kram Sanna

#40 - Monica

Jag skulle baka pepparkakor igen,då kanske degen inte fastnar på kaveln.Blev inte så glad när jag gjorde dom sist,även att jag hade härlig julmusik i bakgrunden <3

#41 - Fröken M

Jag gillar både bloggen och inlägget på bloglovin :)

det första jag skulle baka är en jätte sats kanelbullar - dels för at det är typ det godaste som finns och dels för att jag älskar doften !!

#42 - Felicia

Jag utsedd till prinsesstårtebakare i min lilla släkt vilket innebär en hel del prinsesstårtor. Jag har kommit på ett supertrix när man har tröttnat på den klassiska rosen - kavla marsipan och använd pepparkaksformar för att trycka ut dekorationer! Skitenkelt, om det inte hade varit för all marsipan som fastnar på kaveln!

#43 - Carolin

Gillar som nr 31. Jag skulle baka kanelbullar fast med kakao och socker istället för kanel-varianten! Chokladbullar egentligen. Mums! Tänkte låta storasyster använda den rosa kaveln som jag hoppas mest på.

#44 - AKP

Jag ska börja göra tårtor så det första jag skulle göra var nog att testa den på marsipan! =) Jag blev nr 32 att gilla inlägget =)

#45 - milla

Åh perfekt tävling! Jag blir galen på min dåliga kavel och har verkligen tänkt köpa en ny. Jag skulle baka något av dina recept, jag har faktiskt provat en hel del och favoriterna är snickerskladdkaka, cookiedough cupcakes eller muffins med vit choklad och hallon!

#46 - therese

vaniljbullar med krämfyllning! lätt det bästa som finns. kan nog till och med få min lillasyster att baka dem till mig om hon får använda en rosa kavel, haha!

[email protected]

#47 - Anonym

Jag blev nr 34 med att gilla och om jag skulle vinna en kavel så skulle jag nog baka allt möjligt! HAr just nu en ca 10 år gammal träkavel som inte alls vill visa någon julkänsla för mig! Pepparkakorna jag gjorde häromveckan blev helknas och bullar kan jag bara drömma om :) Då ekonomin som arbetslös aldrig är bra och speciellt inte nu runt jul så skulle jag och hela min familj bli superglada om vi vann en sprillans ny fin kavel! ^^ Ha en fantastisk jul! :)

#48 - kaca70

Det blir att fortsätta med julbaket! Sonen 10 år o dottern 3 år bakade pepparkakor häromdagen. Jag hittade bara 2 kavlar i skåpet, så jag tog fram dem. Maken ville hjälpa dem men råkade pötta till en av kavlarna, den i marmor... så det åkte i golvet. Nu har vi bara 1 kavel och det går bara inte att julbaka då när man har 3 barn..

#49 - Viktoria

Om jag vann skulle jag baka vaniljbullar, såå gott!!



Gillade som nr 36. :)

#50 - CJ

Har gillat!



Min syster har ordnat en stor julbakskväll nästa vecka så det skulle vara grymt kul att få ge henne den här kaveln då. Och vad jag skulle baka den kvällen? Wienerbröd med saffran! Yum!

#51 - Solin

Är gärna med och tävlar, skulle baka bullar det första jag gjorde. Blev nummer 38 att gilla inlägget :)

Håller tummarna nu♥

#52 - Josephine

Hejsan! Har gillat som nr 37!=)



Jag skulle försöka mig på att baka lussekatter för första gången någonsin! Min mamma har alltid bakat supergoda, skulle vara kul att testa!



Kram Josephine

#53 - emilia lundqvist

Hej, jag skulle ge kaveln till min sambo och låta honom baka bullar, han älskar att baka men tyvärr har vi ingen kavel, vilket gör det lite komplicerat.

#54 - My

Skulle jag ha turen med mig så skulle jag ge bort kaveln till min mamma. Skulle tippa på att min mamma skulle göra hennes fantastiska bullar ( finns inget bättre enligt mig). Den här kaveln skulle passa så fint hemma hos henne.



kram

#55 - Maja

hej, jag är klart med och tävlar, det skulle bli den perfekta julklappen till mamma, eftersom hon verkligen önskar aig en kavel, hon skulle bli toppen glad, och det första jag skulle baka är nog lussebullar :), muums, det älskar hela familjen:)



KRAM

#56 - Maja

hej, jag är klart med och tävlar, det skulle bli den perfekta julklappen till mamma, eftersom hon verkligen önskar aig en kavel, hon skulle bli toppen glad, och det första jag skulle baka är nog lussebullar :), muums, det älskar hela familjen:)



KRAM

#57 - johanna med tyra o otto

jag har gillat på bloglovin:)



Det första jag skulle baka är mer pepparkakor med barnen, bakade nästan 200 st och dom älskar dem, har snart ätit upp alla:)



kram

#58 - felicia mittonen

har gillat grejjset så nu är de bara att hålla tummarna o tårna ;)



Eftersom att jag konstigt nog int äger någon såndär kavlare så skull jag inviga den med att kavlaren rullar runt på en bulldeg! :D

#59 - Carola Paro

Om jag skulle vinna så skulle det första jag använde kaveln till vara att kavla sugarpaste riktigt tunnt och fint för att kunna göra en rolig tårta att ta med till ridskolan och bjuda mina och dotterns kompisar.



Jag har gillat som nummer 44.

#60 - Jullan Svensson - TÄVLING I BLOGGEN

Om jag vann skulle jag ge den till min älskade mamma i julklapp eftersom hon älskar verkligen och baka, sen skulle hon kunna göra super tunna och fina kakor :D



Nummer 45 på bloglovin :d

kram och god jul ♥

#61 - Isa :)

Jag är med! Jag har gillat som nummer 45! :D

Jag skulle baka pepparkakor såklart, för att jag inte har hunnit göra det i år. Det skulle bli kavlarnas första "uppdrag" ;)

Kram!

#62 - Mia

Jag skulle baka saffransbullar med mandelmassefyllning OM jag skulle vinna.. Förra omgången bullar gick i ett nafs...



Kram

#63 - Linda

Jag skulle baka en pepparkakspyramid och pizzabullar!

#64 - Linda

Jag och 46 personer gillar förresten just nu. :-)

#65 - Lili Ying

Jag är med! Jag har gillat som nummer 48.



Jag skulle baka pepparkakor såklart.

#66 - Sanna

Jag kommer inte baka nånting om jag vinner. Jag kommer ge denna kavel till min underbara mormor som bakar så otroligt gott!

#67 - Helena

Kanelbullar skulle det nog bli. Behövs som kontrast efter allt juligt.

#68 - essla

jag är med :) det första jag skulle göra är att ge den till min mamma i julklapp och sen ska hon få göra det första baket :)

#69 - Anna

På söndag är det dags att lämna studentkorridorrummet där jag bott sedan jag flyttade hemifrån för fem år sedan, och bege mig mot min första egna lägenhet. Att kunna gå ut i köket vilken tid som helst på dygnet utan att behöva stöta ihop med tolv överförfriskade grannar kommer vara en lättnad men samtidigt finns en viss risk för att jag plötsligt blir väldigt ensam. Då skulle jag plocka fram mina gamla takter från gymnasietiden då jag praktiserade på ett bageri, och baka en saftig butterkaka. Då vet jag att jag inte behöver sitta ensam länge... Till detta behöver jag dock en kavel och eftersom de tre jag skaffat sedan jag flyttade hit till korridoren försvunnit mystiskt, önskar jag mig en sådan i julklapp av dig Bambi.



Det är 51 personer utöver mig som gillar inlägget på Bloglovin'.

#70 - Ida - Mamma till DS prinsen Rasmus

Underbart! Jag har så svårt att komma på vad jag ska ge min syster i julklapp, något som passar hennes bakintresse men samtidigt klaffar med min ekonomi just nu.. Jag är säker på att det första hon skulle testa att använda kaveln till är att testrulla den i knä precis efter hon har öppnat julklappen. Det första hon skulle använda den till gällande bakning är garanterat wienerbröd det har hon pratat om i flera år att hon ska baka om hon tar sig råd att köpa en bra kavel!



Blev nr 52 som gillare :)

#71 - A

Åh, den rosa är ju otroligt fin och skulle passa perfekt inne i mitt kök. Det första jag skulle baka skulle vara min egna varma glasspaj. Puss!

#72 - therese

Har gillat. Vilka fina kavlar! Om jag vann en vilket jag hoppas, skulle jag ge mig på att pröva tunnbröds- eller knäckebrödsbak. Två brödsorter som går som smör här hemma.

#73 - evamar

Jag gillar som nr 55. Vad trist att det är fler som tävlar än de som gillar...



Om jag vinner ska jag baka härligt mjuksegt matbröd till julematen!

#74 - evamar

Jag gillar som nr 55. Vad trist att det är fler som tävlar än de som gillar...



Om jag vinner ska jag baka härligt mjuksegt matbröd till julematen!

#75 - jessika

jag har gillat och vill vara med.

har aldrig bakat så värst mycket men nu på senare tid har jag knåpat ihop världens godaste kladdkaka med pepparkaksdeg! så det ska jag baka först av allt.

#76 - Madeleine

det absolut första jag skulle baka är kanelbullar,

eftersom senast jag hade gjort en stor bulldeg & precis skulle baka ut den till kanelbullar insåg jag att min kavel magiskt hade försvunnit & fick därför baka ut min deg med en petflaska - vilket inte alls funkade bra ;)



därför hoppas jag att vinna en sån supercool kavel utav dig, så jag slipper använda petflaskor, haha!

#77 - Förvirrade Morsan

jag är med! det första jag skulle baka är bullar! helt vanliga,klassiska kanelbullar. Tillsammans med plutt såklart ^_^*

#78 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Gillar inlägget som nummer 61



Jag skulle baka bullar - MUMS!

Håller tummarna

#79 - Lilli Nyfiken

Min 3 åriga dotter och jag brukar baka tillsammans, och hon fullkomligt AVGUDAR rosa så en rosa kavel skulle ju förgylla varje bakningstillfälle! Vi skulle baka min mammas bröd, riktigt nostalgibröd, som man alltid åt när man var liten.

#80 - Emma S

Gillar inlägget som nr 62 :-)

Skulle jag vinna skulle det bli kanelbullar bakat omedelbart. Kanske även några vaniljbullar :-)

#81 - Lilli Nyfiken

Glömde skriva att jag gillat :)

#82 - Emma B.

Jag blev nummer 63 på Bloglovin', och om jag vinner ska jag göra pizza. Inget speciellt. Bara pizza. För att det är gott.

#83 - Anna Hägg

jag är med! gillar inlägget.



jag skulle baka vanliga bullar med saffran i, mmm vad gott :)

#84 - Josefin

Jag är med har gillat inlägget på bloglovin. Det första jag skulle baka är pepparkakor! åh så gott.

#85 - Josefin

Jag är med har gillat inlägget på bloglovin. Det första jag skulle baka är pepparkakor! åh så gott.

#86 - Julstugan

Jag skulle prova och baka wienerbröd för dem behöver man kavla mycket så det hade varit roligt att testa.



Gillar inlägget

#87 - lolla

hejsan

nu har jag anmält mitt följe på bloglovin av din blogg.

jag skulle direkt baka stora mumsiga kanelbullar.

gott att fika varje dag hela året om

kram lolla

#88 - Fiffi

Har gillat inlägget på bloglovin

Jag skulle baka smarriga bullar med en sådan fin kavel :)

#89 - Jess

Jag är gärna med, har gillat på bloglovin' :) Skulle nog baka bullar med vit choklad om jag fick hem en sådan kavel :)

#90 - Jessica Nilsson

Om jag vinner kommer jag att baka kanelbullar eller till att baka ut en pizzadeg, hemmagjorda pizzor är sååå goda!

kramis

#91 - Jessica Nilsson

Om jag vinner kommer jag att baka kanelbullar eller till att baka ut en pizzadeg, hemmagjorda pizzor är sååå goda!

kramis

#92 - Marlene

Jag var hemma hos min mamma förra veckan och bakade pepparkakor. Då vi skulle börja plockade hon fram denna kavel som hon precis hade köpt och vi blev frälsta på en gång!! Den är ju superbra! Blev lite avundsjuk och funderade nästan på om jag skulle smuggla ner den i väskan ;) Haha! Så jag önskar, hoppas och verkligen håller tummarna nu att jag vinner så även jag får hem en sån underbar kavel. Då ställer jag mig och bakar bullar på en gång!!



Har gillat inlägget :)

#93 - jessica

Åh..vilken dröm att få baka med en sån kavel. Vilken underbar å lyxig julklapp till mig (å familjen) ;)

#94 - josefine

jag har gillat inlägget :) det första jag skulle baka är min mammas underbart goda vaniljbullar! :)

#95 - Sofi

Något jag har längtar efter är att få baka pepparkakor med min systerson vilket har skjutits upp då han fick åka in och operera bort blindtarmen så de är det första jag skulle baka :)

#96 - Linda

Jag är med :)

SAFFRANS KANELBULLAR! :)

#97 - Annelie

Glömde förresten att gilla när jag skrev förra inlägget men nu är det gjort, som nummer 73.

#98 - Mika

Åh, jag är med och har gillat som nummer 74! Det första ska baka om jag vinner en av kavlarna är stora, härliga kardemumma- och kanelbullar, som passar perfekt till en god kopp te såhär i vintermörkret.

#99 - Louise

Jag är med!

Skulle bli en skit bra julklapp till mamma! HON ÄLSKAR ATT BAKA!

#100 - Ellinor Stafstedt Friström

Kanell och vanilj bullar :)

Hoppas Hoppas jag vinner, skulle vara en dröm :) Inte lätt att ha råd med en sådan själv när man lever på bara studiebidraget :( :)



Kramis Ellinor

#101 - sabina

Jag kommer göra en tårta till deras ära. För jag vann den.. så blir en tårta med en kavel och en kock...



#102 - Lina (NinnaLilltroll)

Jag gillar inlägget (och gillar butiken Bagaren & kocken)



Om jag hade haft kaveln innan jul skulle jag baka ännu en sats bullar men saffran och mandelmassa. Efter jul blir nog det första jag gör vanliga kanelbullar, det funkar alltid :)

#103 - care69

Jag är gärna med, det skulle bli vanliga bullar jag skulle baka. Med mandelmassafyllning...



Har tipsat här.

http://care69.blogspot.com/2011/12/16-dec-vinn-en-silikonkavel.html

#104 - Pernilla W

* Klart jag är med :)

* Blev nr 4 på bloglovin.

* Det första jag skulle baka är cedro pepparkakor,

men jag måste hitta ett recept....

#105 - Simone

Jag har gillat inlägget på bloglovin,tror ja blev nr 77.Jag älskar att baka,men har en kavel här hemma av trä som gör mig galen då de blir fula ränder.nu till jul tänkte ja göra en jultårta,och även till nyår kommer de bli tårta.Och ja kommer använda mig av sockerpasta som man måste kavla,och den här gången hoppas ja att ja vinner,så ja blir av med de fula ränderna som brukar uppstå.Sen kommer jag baka kanelbullar,rimbobullar,småkakor,hemmagjort knäckebröd,pizza och mycket mer.Så nu hoppas jag att tomten kommer på besök,då ja så gärna skulle vilja vinna detta.Hoppas,Hoppas.Bästa hälsningar Simone

#106 - elin

jag är med i tävlingen! Om jag vinner så ska jag ge den till min kära mamma i julklapp :)

då hon får bästema vad som första ska bakas med den!