Fallna lockar

Nu har det skett. Jag klippte Leah igår, ungefär i samma ålder som Zack var när vi klippte av hans bebisfjun.

 Men oj, va svårt det var! Det var det här som jag var orolig för och som gjorde att jag har dragit ut på att klippa henne. Jag klippte lock för lock, som jag fick rekommenderat av er läsare. Men hon har ju lite svårt att sitta still, så det känns som om det inte alls blev jämt (tur att det växer ut). Får nog gå till en frisör och klippa henne i framtiden!

Men nu är alla tovor borta (hennes hår var som svinto på en del ställen) och kort hår är så mycket mer praktiskt på ett litet barn! Men jag måste erkänna att det kändes lite jobbigt i hjärtat att klippa av hennes fina lockar (och det kändes jobbigt att klippa Zack första gången också)!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Anette
2011-12-05 @ 09:59:04

Åhh dom fina lockar. Min dotter har oxå sådana lockar men jag vägrar att klippa bort dom. det är ju så söt

Lina
2011-12-05 @ 10:32:43 Blogg: http://ladylinas.blogg.se/

Ja bered er på att folk kommer tycka det är mycket värre att ni klipper av Leahs lockar än att ni klippte av Zacks lockar.

Nena
2011-12-05 @ 10:45:29

Ja visst är det svårt att låta lockarna falla. av mina barn var bara storebror så där guldlockig och det var tufft att ta fram saxen. Sen blev hans hår alldeles rakt, men nu vid 17 år fyllda har han fått tillbaka lockarna och har numera alldeles fantastiskt korkskruvslockigt långt hår som han bär i hästsvans! Skitsnyggt tycker jag!

Idag roar jag mig med att bedöma oral commentaries, vilken tid det tar!!!!

LILITH - Borderline & mamma
2011-12-05 @ 12:13:12 Blogg: http://lilith.se

Maja har världens trassligaste hår, även när hon är nyklippt. Så jag kan rekommendera ett serum som heter Nóva Hair som man har i efter hårtvätt. Finns att köpa hos vissa frisörer.

Sussi
2011-12-05 @ 20:53:21

Hejsanmen men varför gjorde du deeee???

Jag har aldrig klippt mina barn, för de har fått så fina korkskruvar i sina hår. Och flickor ska ha lång lockigt hår.

Men du gör ju som du vill, men Jag skulle aldrig göra det så.//sussi

Martina
2011-12-05 @ 22:41:04 Blogg: http://ytterligare.blogspot.com

Jag har vänner som ganska tidigt i princip snaggar allt hår på döttrar bara för att det ska växa ut lite "bättr e" hår på dem. Hittills verkar det ha fungerat.

Babyhåret är det tydligen som gör att "svintar" sig.

Puff
2011-12-08 @ 22:52:25

Mina barn har också "svintohår" - men en ordentlig, äkta svinborste reder ut ALLT (köpte min på Åhlens). Borstar några drag morgon och kväll och tvättar barnens hår bara vid behov (då med endast balsam), dvs max en gång i veckan och ofta bara varannan vecka. Det är fint och rent ändå eftersom man inte öser i en massa kemikalier i onödan. :)Tips för framtiden!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet