Hon känns ju så liten...Tänk att min lilla krulltott idag är lika gammal som Zack var när han blev storebror. Exakt 19 månader och 21 dagar... så gammal är även Leah idag!

 

Men jag minns att Zack kunde säga "bäbi" om Leah och kunde säga en massa annat som inte alls Leah kan. Han kändes ju JÄTTEstor när han blev storebror men på något vis så känns Leah nästan fortfarande som en bebis... Kanske för att hon fortfarande inte kan prata så mycket, men det kommer nog snart! Hon härmar oss så mycket och verkar samla på sig en massa ord.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Aniika

Förstår hur du känner. Om jag hade följt samma "tempo" som de två första hade jag nu varit mer än halvvägs gravid med nr 3. Det känns helt galet, vår minsting känns ju så "liten"!

Fifiness - julgalning
2011-12-16 @ 09:51:38 Blogg: http://fifiness.blogg.se/

Det är klart att den yngsta i familjen alltid kommer vara bebisen, alla som har yngre syskon vet detta. Tror man alltid kommer se sina barn som små, även om de blir gamla.

Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a
2011-12-16 @ 10:48:47 Blogg: http://jamieochjulia.blogg.se/

Jag skrev ett likadant inlägg igår om mina två..hur snabbt man glömmer och hur mycket mindre lillasyster verkar. Kram

Anna, Gbg
2011-12-16 @ 14:55:23

Så där känner jag med, fast min "bebis" är snart 2,5 år ;-) Det yngre barnet blir nog ens bebis mycket längre än vad det äldre barnet var!

Annica
2011-12-16 @ 18:21:13

Känner precis igen mig där. Min äldsta son var 2 år och 2 månader när han blev storebror, och var väldigt tidig med talet.. Kanske kompenserade han att han gick sent (15 mån) Så han pratade rent och fint. Yngste sonen däremot, väntade tills han var nästan 3 år och gjorde mig väldans orolig Han kunde förmedla sig och vi, och hans dagmamma förstod allt, och han oss... Sen kom allt på en gång. Han däremot gick väldigt tidigt. Jag tycker fortfarande min minste son är så liten idag.. och han är 4,5!!!!!

jan
2011-12-17 @ 22:17:10

Janette
2011-12-17 @ 22:19:53

Vad rolig jämförelse - räknade precis efter och mina döttrar har precis samma åldersskillnad, 19 månader och 24 dagar. Min lilla närmar sig dock sin treårsdag, men jag känner igen mycket av dina reflektioner, kanske därför jag återkommer till din blogg med jämna mellanrum? Tackar för den - läser gärna dina tankar - tycker du verkar klok! Trevlig fjärde advent! //Janette

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet