bambi

Men gud vad har vi gett oss in på?!?
Jag och Linda satt och mindes tillbaka... till en jul för fyra år sen. Det var dagen innan vi skulle åka till svärföräldrarna, så det var nog två eller tre dagar innan självaste julafton då jag fick bekräftat det jag länge hade haft på känn. Jag kunde inte sluta skaka efter det där plusset på stickan och både jag och maken tänkte "men gud vad har vi gett oss in på?!?".

Jag ringde till tre vänner direkt efter det där plusset och Linda var en av dom. Hon mindes att jag var så nervös och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men när chocken hade lagt sig så kände vi mestadels lycka och en aningens nervositet. Det är verkligen en skrämmande känsla när man förstår att man faktiskt är med barn.

Vi berättade det faktiskt för svärföräldrarna då under julhelgen under en middag. Och känslan av att en litet liv växte i mig var obeskrivlig.

Nu ska vi snart åka till svärföräldrarna över julen igen, som vi alltid har gjort (i 9 år nu!) med våra två små mirakel. Tänk va mycket som har hänt på fyra år!


Och nio månader senare tittade en liten Zack ut

#1 - tindra

va söööööööööööööööööööööööööööööööööt!!

#2 - Nina

åå va gosig han är på bilden..

#3 - storasyrran

Åh vilken underbar bild! God Jul! ♥

#4 - Josefine

Liiiten Zack! Men det syns att det är han. Lika söt då som nu :-)

#5 - Sussi

Hejsan



Vilken söt bild!!!

Ja vad ger man sig in i??? Men barn ger ju så mycket

så vad gör 1 eller 4 st. Och spec vid Julen. Det är ju barnens jul.



Ha en fin kväll

Krammiz

Sussi

#6 - Att vara någons fru

Så otroligt söt! :)

#7 - Tess

Vilken underbar bild! Nickar igenkännande när jag läser om reaktionen efter plusset. Helt otroligt att ett litet liv växer inuti en på det viset!

#8 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Ja vad ger man sig in på? Det bästa i livet skulle jag säga, och förstår inte riktigt vad man gjorde med all tid före barnen. Men tankarna kom ju igen nu när en liten oväntad fyra bakas här, fyra barn känns som MÅNGA! Men ser verkligen fram emot nästa lilla liv också :-)

#9 - Apan satt i granen - Genusmedveten lärarstudent

Han är sig lik.

#10 - Yohanna i Las Palmas

Ja vilken känsla det är och vad var det man gav sig in på. Det var tur att man INTE visste ;)



Hälsningar

Yohanna