bambi

Nu har jag officiellt bytt frisör
Igår var det dags att besöka frisören igen. Jag hatar utväxt och kan störa mig oerhört på det och det var verkligen dags att göra något åt det!

Jag har bytt frisör. Förut gick jag alltid hos Karin på Hårgänget, i flera flera år. Men för ett par månader sen så tänkte jag att jag skulle vara lite otrogen och testa en frisör närmare vårt hem. Hon hade hela andra idéer för mitt hår och det blev en bra förändring (om ni minns):



Så jag kommer nog fortsätta att gå hos henne ett tag. Det är nog bra att byta frisör ibland eftersom varje frisör har ju sin bild av vad man passar i och vad han/hon tycker är snyggt. Jag är i allafall supernöjd med gårdagens klippning också, den blev inte riktigt som förra gången... ja, ni får se sen  ;)

Jag köpte även lite välbehövlig schampo och balsam. Schampot som jag har hemma, har jag TRE flaskor utav (har fått alla i goodiebags) och mitt hår känns så strävt nu för tiden. Så nu slog jag till på ett par flaskor L'anza, har aldrig testat det förut men det kan nog inte vara sämre än det jag har här hemma...

#1 - joanna-livet med asperger syndrom

svar: ja alltid kul att se resultat:)

#2 - tindra

Kul med förändring i håret :) Visa hur det vart nu :)