Värmande vinterfavoritJust nu längtar många efter snön, men många påpekar också att dom inte vill ha samma vinter och snöoväder som förra året. Som tur var så var vi i Thailand hela januari och februari 2011 så vi vet inte riktigt vad alla pratar om. Men vi har fått höra oändligt många skräckhistorier om den vintern som vi missade, däcken på bilen som frös fast i marken, snö upp över fönstrena, mm mm. Det är nästan så att man skulle vilja åka bort januari och februari varje år för att slippa riskera en sån hemsk vinter igen. Skulle inte det vara skönt?Men det är inte bara solen som värmer i Thailand utan även alla underbara människor som bor där. Dom visar verkligen sån glädje och värme till alla - speciellt barn! Det värmer en ända in i hjärtat!

-15 grader eller +30 grader - inget svårt val för mig!Och om det blir för varmt så kan man alltid svalka sig med en glass - eller hur?  ;)

Jag kan inte riktigt fatta att det snart är ett helt år sen vi var i Thailand. Tiden går verkligen så fort men jag kan minnas allt som igår! Vi har så otroligt många fina varma minnen från Thailand så jag längtar verkligen tillbaka! Kika gärna igenom Thailands-kategorin här på bloggen om ni är nyfikna på vår långresa!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
TUMADRE - ensamstående mamma till två
2011-12-17 @ 10:56:36 Blogg: http://tumadres.se

Visst är det skönt att åka bort till värmen när det är kallt hemma? Januari- och februariresor är dock svårt att få till med tanke på skolterminer, men över jul funkar galant. Vi var i Thailand februari för ett par år sedan, men förra året firade vi jul på Teneriffa .och nu har hi åkt bort till värmen igen - underbart!Kramar från ett soligt Gran Canaria!

Linda
2011-12-17 @ 11:05:31 Blogg: http://lindazblogg.wordpress.com

Ville bara säga att jag tycker att bilden på Leah som hålls av thailändaren är så otroligt fin!! Jag som aldrig varit i Thailand alls, längtar ju bara ännu mer när jag ser dina fina bilder...

Caroline
2011-12-17 @ 11:16:42

För min del var förra årets vinter perfekt! Förstår inte alls alla som säger att det var en skräck.. Väljer snö och -25 alla gånger före regn, grått, blask och +2-3 grader.. Den här vintern tycker jag är hemsk...

Anonym
2011-12-17 @ 15:28:01

Åh va härligt! Om inte annat så skulle man behöva lite färg på kroppen då man just nu börjar likna mjölk me blåbär!!

Emma
2011-12-18 @ 19:42:17 Blogg: http://eddiesmammaemma.blogg.se/

Å det var så kul när ni var på resan man bara väntade på dina inlägg!!Ja Eddie vill ha snö nu men inte hans mamma så därför var vi ute innan 10 igår när det lilla kom som nästan är borta idag ...

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet