bambi

Avslutningen på årets julkalender


jennifer b 
om En sista-minuten julklapp som räcker länge!:
Min(a) absoluta favoritfilm(er) är Harry Potter-serien. Harry Potter är inte bara en film- & bokserie, det är en livsstil, mitt liv. Jag spenderar mina dagar på Harry Potter-forum, jag har sett filmerna hundratals gånger och jag tröttnar aldrig.

Harry Potter har lärt mig så mycket om vad som är viktigt i livet och Harry Potter-karaktärerna står mig närmre än mina egna vänner ibland.


Beata  om En sista-minuten julklapp som räcker länge!:
Min favoritfilm är "Borta med vinden" från 1939 med Clark Gable och Vivien Leigh i huvudrollerna. Jag älskar den för den är minst lika bra som boken, kvalitén är enastående och det är ögongodis att få titta på Gable som är så stilig. Hela filmen osar av stilighet men skildrar också en stark kvinna som i mina ögon är en feminist.

Skulle jag vinna, skulle jag ge julklappen till mig och min make, vi har inte möjlighet till barnvakt så vårat nöje är att få titta på en bra film ibland, det är lyx och då dukar vi alltid upp en romantisk middag innan, skulle älska att göra det oftare, det verkar så smidigt med Lovefilm.



Första priset går till:

Annika - drömmen om 11 barn om Fina barnsmycken i dagens lucka!:
Jag är gärna med och skulle med stor glädje ge ett smycke till min makes bästa kompis dotter. Hennes föräldrar har du separerat och vi träffar dottern alltmer sällan, vilket skulle göra det lite roligare att få ge henne nåt extra fint!

Kram Annika

Andra priset går till:

Mamman om Fina barnsmycken i dagens lucka!:
Oh, jag vill vill till min stora tjej. Dels så knycker hon mina och jag vill gärna ha mina ifred. ;)
Skulle va kul att få ge henne ett eget riktigt fint halsband från miss dee eftersom jag älskar överlag deras smycken. Så same same Älskar miss dee Älskar min dotter...
Lätt ekvation va?


Tredje pris går till:

maria ekvall om Fina barnsmycken i dagens lucka!:
Min lilla Charlie älskar att hänga på sig allt som glittrar, mina halsband är ofta i modell större vilket inte alltid är så praktiskt. Ett eget smycke i rätt storlek hade därför varit perfekt till min lilla busprins!




Det känns som att det var en riktigt lyckad julkalender i år (detta är ju tredje året jag kör en julkalender!). Jag fick med bara sånt som jag själv verkligen gillade, flera av mina absoluta favoriter var med och sponsrade vilket jag är så glad och tacksam för! Jag är jätteglad att ha fått dela ut såna många fina julklappar till er och jag hoppas att även ni har uppskattat julkalendern i år!
#1 - Beata

Tack vad roligt! Mkt skoj att få vinna!

#2 - ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

klart det har vart uppskattat! Du har gjort ett strålande jobb! :) Kram

#3 - Emeli- Mamma till Nathalie

Jag har uppskattat julkalendern väldigt mycket och jag tycker verkligen det var toppen grejer.

Den var upplagd på ett fint sätt inte bara ett vanligt tråkigt tävlingsinlägg, det var som ett vanligt inlägg med en tävling i. Toppen! :)