bambi

Vinterfavorit från Crocs



I dagens julklappstips finner ni ett par av Crocs vinterskor för barn. Detta är första gången som vi testar Crocs skor och jag är så positivt överraskad. Dom känns så genomtänkta, ingen chans att det ska komma in väta någonstans och samtidigt mjuka och sköna!



Nu har ni chansen att vinna ett likadant par som heter Crocband Gust Boot i valfri storlek och färg.
Allt ni behöver göra är att gilla Crocs på Facebook och sedan lämna en kommentar där ni berättar vilken färg och storlek ni önskar vinna och varför! På onsdag utser jag en vinnare!
#1 - mathilda

dom här tror jag skulle bli perfekta till min skokräsna dotter... hon brås tyvärr på mig och skor tillhör inte favoriterna att handla, allt klämmer, trycker eller är konstigt på nåt sätt...

vi hoppas på tur och att ett par kommer hem till oss i Graphite / Light Grey storlek 30-31

#2 - Sandra

Har jag turen att vinna skulle jag välja Navy/Red i strl 34/35. Hade passat perfekt till min 6åring :)

#3 - Sandra

(Skickade kommentaren innan jag var färdig så jag försöker igen!)



Har jag turen att vinna skulle jag välja Navy/Red i strl 34/35. Hade passat perfekt till min 6åring :)



Jag köpte ett par dyra Viking kängor till henne för att vara säker på att hon var varm och torr om fötterna. Men trots det kommer hon hem dyngsur om fötterna. Så det hade varit underbart med ett par Crocs till min dotter så att hon kan leka och skoja ute utan att bli blöt!

#4 - Lady Dahmer

de är inte hala då? vanliga crocs är sjukt hala när det regnar

#5 - Katja Nybacka

Jag skulle vilja vinna ett par blå i storleken 29

#6 - Sandra

Utan tvekan skulle jag önska mig ett par rosa i storlek 29 till min rosaälskande son. Han skulle bli helt överlycklig!

#8 - Jessica

Gillar på FB!



Jag skulle välja ett par navy/red till min son. Storleken måste jag dock kolla upp. Hans fötter växer så det knakar. Anledningen till att jag vill vinna till honom är att han älskar sina crocs (sommarvarianten). Han vill ha dom varje dag, oavsett väder. Vi försöker få honom att förstå att han måste ha sina stövlar nu under vintern :-) Jag tror att dessa skor skulle bli lika poppis hos honom som sommarvarianten!

#9 - Carro

Ja vattentäta skor är ett måste för min 3åring som på något sätt alltid hittar någon liten vattenpöl att plaska i... Han valde själv Ultraviolet / Dahlia, så de i stl 27 borde bli bra =) Gillar på FB

Håller tummarna

#10 - Lina

Jag skulle vilja vinna ett par 29/30 Graphite / Light Grey till min dotter.



Har faktiskt setat och spanat på crocsskor, har själv ett par crocs "foppa" i offroadmodell och dom är de skönaste skor jag någonsin haft. Hon skulle böehöva ett par till skor att alternera med under vintern då vi i förra veckan fick lämna tillbaka hennes fodrade gummistövlar som va helt trasig trots att jag köpt lite dyrare.

#11 - Mia

Åh vad snygga, min tvååring behöver ett par varma och mjuka stövlar. Jag hoppas på turen! Jag har såklart gillat dom på FB och vi önskar stl 23 i Navy / Red

#12 - Beata

Jag tror jag dog en smula nu! Mitt barn älskar crocs, i somras ville hon inte ens ta av sina inomhus och precis som du skriver så är de så genomtänkta. Jag blev helt kär i dessa du visar upp nu, trodde de bara kom i sommarskovariant! Jag skulle bli otroligt lycklig om jag vann ett par lila i strl. 24 till min skruttunge, hon skulle älska dem och jag har inte råd med ett par själv i nuläget. Är helt varm inombords över denna tävling, har inte Facebook men bett svägerskan gilla :-) Fullkomligt älskar Crocs, världens skönaste :-)

#13 - Malin

Jag skulle vilja vinna dessa i storlek 25 och navy/red. De skulle sitta fint på min dotters fötter.

#14 - Sanna

ÅH! Dessa stövlar ser ut att passa min flicka utmärkt! Jag har köpt tre par vinterstövlar hittills och inga av dessa par har passat. Antingen är de för hårda, för kalla, för små, för stora eller alltihop på en gång... Hon lärde sig gå för inte så länge sedan så därför är det svårt att hitta vinterskor som hon kan gå "skönt" i. Jag upplever att de flesta är så hårda och kantiga vilket resulterar i att hon stapplar fram som en mycket liten och söt redlös person :-) Om jag skulle vinna så vill jag ha ett par svarta i stl 22

#15 - Pia

Nu har jag gillat på FB.



Ett par rosa Crocs skor i storlek 22 skulle passa min dotter perfekt eftersom hon älskar att vara ute och leka oavsett väder och för att det är så svårt att hitta snygga skor som både är bekväma och håller vätan och kylan ute.

#16 - Karolin

Jag köpte ett par kavatstövlar till min kille som är lika gammal som leah, för en vecka sedan hände något när han var ute och lekte med dagmamman, hela foten svullna upp och fick gå gipsad i en vecka. Igår va stackarn iskall om fötterna när vi kom in efter att ha varit ute och lekt. Så nu måste vi se oss om efter nya skor så han inte skadar foten igen eller fryser när vi är ute och leker. Jag skulle vilja ha storlek 23 i red.

#17 - Pia

Nu har jag gillat på FB.



Ett par rosa Crocs skor i storlek 22 skulle passa min dotter perfekt eftersom hon älskar att vara ute och leka oavsett väder och för att det är så svårt att hitta snygga skor som både är bekväma och håller vätan och kylan ute.

#18 - Karin

Åh dessa skulle bli perfekta åt min lilla snutta som börjar på förskolan i januari! Jag/vi vill gärna vinna de rosa i stl 23

#19 - Karin

Gillat på facebook

#20 - Aniika

Gillar på FB!

Åh, dessa har jag tittat på flera gånger. De ser hur sköna ut som helst, och skulle mer än gärna se ett par sådana på min sons fötter! Hans fötter växer som ogräs, får byta storlek snabbare än jag trodde var möjligt.



Blå med röd kant, strl 29

#21 - Emmelie

Skulle gärna vilja vinna ett par rosa till min dotter. Ekonomin är pressad just nu så hade vart skönt och slippa tänka på att prioritera skor. Håller tummarna

#22 - Emma

Gillar redan på facebook Emma Karlsson



Skulle jag vilja ha dom första mörkblå i storlek 27 om jag vann

#23 - Marlene

Har velat testa dom här skorna, dom ser riktigt bra ut! :) Vår son kunde ha förra säsongens vinterskor men nu verkar det som dom inte håller tätt då han varit blöt redan två gånger i år. Så nya skor finns i tankarna. T'änk om jag kunde ha sån tur att VINNA dom åt vår lilla grabb?! :) Om jag har sån tur, vill jag gärna ha ett par svarta i storlek 27!

#24 - Johnny

Jag skulle vilja vinna ett par navy/red i storlek 27 åt min grabb! Det är tydligen min tur att ta hand om kommande skoinköp och då jag hört mycket om dessa så vore det kul att få testa dom på Milo. Han är en väldigt aktiv grabb som gillar att vara ute i alla väder, tror att detta kan vara något för honom! =)

#25 - Fröken M

Åh, det här skulle vara TOPPEN vinsten för oss !!



Vi köpte ett par svindyra, superfina, varma vinterskor till Viggo i okt - det är bara det att han växer som ogräs så skorna är redan trånga ?!



Därför håller jag tummar och tår för att vi ska vinna ett par Graphite / Light Grey i strl 24 till vår "lilla" kille och på så sätt kunna lägga de där sko-pengarna på en ROLIG julklapp istället !!



Jag gillar på FB - Michaela Johannesson

#26 - Jenny

Åh, gud så fina! Vill gärna vinna ett par lila till min Viggo, i storlek 29/30.

#27 - ★ M a n s o n D u s t - barnklädestokig fyrabarnsmamma med genustänk ★

Crocs vinterskor är grymma! Skulle behöva ett par till ena dagisbarnet. :) Vill vinna i färgen svart (nuvarande är rosa & pja, svart kan vara bra att ha - lättare att matcha) i stl 27. (tror jag blir bäst, får mäta mer noga OM jag vinner)



#28 - johanna med tyra o otto

Jag gillar sedan innan och önskar vinna, svart till min dotter i strl 30:) jag har ett par till min som och är sjukt nöjd.



hoppas

#29 - tesa

detta gillas mycket(har gjort det på facebook med)

vinner vi skulle vi vilja ha ett par i

Graphite / Light Grey strl 29/30

#30 - Linda Fransson

Jag gillar på FB.

Ett par rosa i strl 26 skulle sitta perfekt på min dotter så hon lyser upp i backen när hon åker snowracer som hon kommer få från tomten!

#31 - Emma Velentino

Åh denna vill jag vinna har inte sett dessa skor innan men de ser ju underbara ut:) Min dotter levde mer eller mindre i sina sommarcrocs så kan tänka mig hur hon skulle älska dessa. Och så snygga dessutom!

Skulle gärna vilja ha ett par svarta. Hoppas hoppas det skulle bli en fin julklapp till dottern!!!

#32 - care69

Jag är gärna med!

Vinner jag önskar jag i stl. 32/33 Navy/red.

Gillar redan på FB: C Care Regn

#33 - Emelie - Mamman som älskar vitt

Graphite / Light Grey i strl. 23 eller 24 vill jag vinna!(ska kolla upp imorgon, så ifall jag vinner är jag klar med vilken storlek.



Gillat på FB "Emelie Johansson"

Jag vill vinna för att vi haft sån otur med vinterskor denna vinter, så tills nästa höst/vinter vill jag vara förberedd med ett par bra skor, gillar att vara ute i godans tider, även om jag är dålig på det ibland! :) Håller tummarna, kram!

#34 - Anna-Carin W

Jag skulle vilja vinna ett par fuchsia/bubbelgum i strl 27 till min lilla för att dom skulle passa så bra till hennes svart och knallrosa overall. Dessutom har hon sin brorsas gamla skor och och dom börjar vara lite trånga nu. Förstår inte hur fort en barnfot kan växa...

Gillar redan på FB (A-C Wikberg)

#35 - Linda

När min pojk såg dessa skor utbrast han "Ååh vad fina"! Han gillade navy/red bäst och mamma tillägger att han har storlek 29/30.

Min pojk håller sina små tummar. (och mamma också:)



Gillar på FB!



#36 - Jyoti- Miss Memo

Gillar på FB!

Skulle verkligen vilja ha ett par i strl 29/30 i Graphite/light grey till min stora tjej, de har massor med utedagar nu när hon börjat skolan och hon har fortfarande förra årets stövlar (som hon snart vuxit ur). Hon hade verkligen behövt ett par riktigt bra stövlar.

#37 - curlingmamman

Åh, alldeles underbara :) Har gillat på facebook.Ett par svarta st 27 skulle lilla O vilja ha och bli mycket gla´kram och God Jul

#38 - Anna N

Hej!



Önskar så gärna att vinna ett par Crocs vinterskor till min lilla 1-åriga prins som börjar förskolan i början på nästa år. Det skulle kännas så tryggt och bra i mitt mammahjärta om han kunde ha ett par ordentliga skor att leka och busa med nu i vinter.

Navy / Red i strl 23 skulle passa honom så fint!



Ha en fin jul!



#39 - Sophia

Jag skulle vilja vinna ett par Fuchsia / Bubblegum i storlek 29/30 till min dotter. Hennes fötter har vuxit som sjutton sen föra vintern och nu har hon inga bra vinterskor att ha på sig nu när snön kommit och allt. Overallen hennes är svart och det skulle passa så bra med dessa bubbelgumfärgade skor till.

Jag har gillat på FB.

#40 - Lili

Jag är gärna med.

skulle välja ett par svarta till min dotter,med storlek 26.



barnen är mycket aktiv,så behöva ett par kan hon också leka som andra barn på vinter,den regnväder,hoppas!

#41 - Vickan

Åh,det här måste vara de ultimata skorna!

Jag är fsk-lärare och har två egna barn och är ständigt på jakt efter varma,vattenåliga skor.

Om jag vinner vill jag gärna ha ett par svarta i strl.29.

Ha en trevlig kväll!

/Vickan

#42 - Linda w L2K - Från botten till toppen...

Gillar på facebbok, Linda Wahlström.



Jag skulle vilja vinna ett par tuggummirosa i storlek 27 skor till min fyraåring. Hon är världens mest skokräsna människa och minsta lilla skon sitter fel eller ännu värre, hon inte klarar av att knäppa den själv så är det skrik och kaos.

Dessa skor ser ut att passa både den redan sönderstressade mamman och pappan som inte vill ha mer bråk och dottern! Stort plus är ju att dom passar till alla väder!!!

#43 - magdalena

Hej!

Vissade stövlar till min son o han säger: "De är underbara (hans favorit ord på sista tiden), mamma.Kan jag få dem, snälla, snälla".

Vad säger mamma då? Om du blir snäll så kanske TOMTE kommer med dem till Alexander" :)

Om Tomten kommer då önskar vi oss navy i strl 32, tack .

GILLAT på Facebok!



Kram, Magdalena

#44 - Carolina

Jag gillar på Facebook (Carolina Åhsberg) och håller tummarna för ett par lila i storlek 25. :-)

#45 - Marita

Åh vilken perfekt tävling! Min dotter har haft minifötter sen hon föddes och jag har knappt behövt köpa skor åt henne då hon kunnat ärva storebrors.

Men nu börjar vinterskorna bli för små och det finns inga i rätt storlek att ärva så därför önskar jag vinna ett par svarta i stl 24! =)

#46 - Anonym

Hej!

Vissade stövlar till min son o han säger: "De är underbara (hans favorit ord på sista tiden), mamma.Kan jag få dem, snälla, snälla".

Vad säger mamma då? Om du blir snäll så kanske TOMTE kommer med dem till Alexander" :)

Om Tomten kommer då önskar vi oss navy i strl 32, tack .

GILLAT på Facebok!



Kram, Magdalena

#47 - Olelsi/Nettan

Hallå där!!

Tösens fötter har växt och skulle behöva ett par skor till vintern i storlek 23 så detta vore toppen fint nu.



Hoppas på tur och gillar redan på fb, heter Anette Jonsson där.



Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

#48 - Johanna

Jag var och skoshoppade vinterstövlar med dottern innan vintern och hon fick välja ett par (rosa) och jag ett. Det paret hon valde vill hon inte längre ha, hon tycker att hon fryser (!) i stövlarna, så ett par sköna Crocs skulle sitta perfekt för oss.



Jag skulle vilja ha ett par i fuchsia/bubblegum i stl 29-30 om vi hade turen att vinna.

#49 - Mamman

Oh kul, jag vill oxå vinna. Ett par svarta i stl 26...

#50 - Sophie

Är det för sent att vara med? Jag provar! För de var ju jäkla snygga o verkar kanon!

Om jag vinner vill jag ha ett par svarta i storlek 23.

Jag har gillat på fejset.



God jul!



/Sophie

#51 - Karina

Hej

Jag följer din blogg, men brukar inte kommentera. Speciellt gillar jag alla inlägg om mode- både för vuxna och barn. Dessa stövlar är ju för söta och nu måste jag ändå prova. Skulle jag vinna vill min Elsa ha ett par i Ultraviolet/Dahlia i stl 29/30. Jag har självklart gillat på fb!

#52 - Mamma i Stan

jag vill jättegärna vinna de superfina marinblå med röd kant till min dotter. så hon kan få känna sig riktigt fin när hon börjar på förskolan. storlek 23 tror jag skulle bli toppen. håller tummarna för massa med tur!

#53 - monica

åh - dessa passar perfekt på bus-sixten. han älskar vattenpölar och allt som geggar! blå i stl 29 blir toppen. hoppas, hoppas, hoppas. ; )



gillat på fb!