bambi

What's up with kids and their socks??
Jag vet inte om det bara är våra ungar som är väldigt väldigt petiga när det gäller STRUMPOR?



Våra barn är typ besatta av strumpor. Dom måste sitta på ordentligt - annars är det katastrof. Antingen så ska man absolut ha strumpor på eller så ska man absolut INTE ha strumpor på och det är roligt att ta på och av strumpor. Ibland så är det superviktigt vilken sorts strumpor man har, dom får inte vara för långa eller för korta. Men som sagt allra allra viktigast är att dom sitter på ordentligt.

Är era barn också besatta av strumpor??
#1 - Apan satt i granen - Genusmedveten lärarstudent

Hög igenkänningsfaktor. Jag har hört att barn kommer in i en fas där de blir extra känsliga taktilt. Om då strumpan inte känns kön kan det ställa till en väldig oreda.



Toddo är väldigt petig med vilka strumpor som känns bra på foten. De ska sitta bra, vara mjuka och sköna.

#2 - Martina

Åh hjälp don´t get me started! I perioder känns det som om man för ett krig mellan strumporna och barnens fötter.



Ibland verkar det vara ett sätt att hantera stress för barnen, är mamma stressad när man ska gå hemifrån så känns livet lättare om man drar av sig strumporna som hon precis har satt på...ungefär så...

#3 - ≈Sanna≈

Det här inlägget ler jag mycket åt. Jag var själv sådan som liten och ja det sitter fortfarande i för jag är jättepetig med strumpor och tål inte om de inte sitter precis som de ska :)

#4 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Ha ha yes!

E är bara 15månader men har alltid haft problem med just sina strumpor, de ska gärna vara av. Sedan kan hon sitta och kämpa med att få på dom. Snart kommer hon säkert att börja greja med våra med =)

#5 - Sara - Mamma till Max 3 år

Vår son bryr sig inte som tur är! och jag är glad att han inte är en strumpavtagare!! sådana har vi gott om här på förskolan där jag jobbar och föräldrarna och vi pedagoger springer runt och letar strumpor hela dagarna (iaf känns det så!)

#6 - Amelie

Jag har en besatthet gällande strumpor...de måste vara i 100 procent bomull, de måste sitta ut och in så inte sömmen skaver på tårna, de måste sitta så pass löst att jag inte får märken på vristen och till sist så kan jag aldrig ha vanliga strumpor på mig inomhus hemma, då måste jag byta till mjukissockor. Det känns konstigt och obehagligt annars. Helknäppt!

#7 - Brassemamma

Haha! Sonen (20 mån) vill alltid ta av sig strumporna hemma, men vill absolut ta på dem när han ska ut.



Och så måste han sätta på mig tofflorna. Han förstår inte varför jag tar av dem för att lägga mig i soffan. :)

#8 - Erika

Hej! Skrattar gott och känner igen mig. Min son bokstavligen hatar när strumporna hasar ner och blir vansinnig när dem inte sitter rätt... Så dina barn är inte ensamma :=)

#9 - ENDENISE

Wilgot är tokig i sina strumpor, dom ska av och på hela tiden vilket han fixar själv. Men att sätta dom perfekt, så som han vill ha det är han inte lika bra på. Han kommer oftast fram och säger "mamma dää buuuubmooor" och vill att man ska rätta till den. Utan strumpor vill han inte vara, då blir det katastroooooof haha :D Sen ska han alltid välja själv vilka han vill ha, väljer jag..nej då blir det tårar :)

#10 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Stundtals kan dessa strump-incidenter inträffa, men för det mesta är det JAG som har problem med barnens strumpor. Hur jag än vrider och vänder mig hittar jag alltid typ 10 olika UDDA barnstrumpor. Olika varje gång, känns det som, coh därför extremt sällan man pusslar ihop dem. Suck.

#11 - Sigrid

Haha neej verkligen inte alla barn! Sixten skiter totalt i hur strumporna sitter, han kan komma med dem med undersidan ovanpå foten. Svante får vi se med, han är mycket noggrannare av sig så det skulle inte förvåna mig om han blir sån!

Jag var själv sån när jag var liten (okej, jag är sån nu också...)

Är det ingen av er som är sån?