bambi

Åh, snö!!
-Åh, snö!!, utbrast både jag och maken när flygplanet närmade sig svensk mark.
Det kändes faktiskt ovant att se snö. Och kallt är det här hemma! Inte så konstigt att vi fryser när vi har gått från 35 grader till -2 grader på ett dygn. För vi har hållt på och rest i ett dygn (ganska så precis) när man räknar med färd till/från flygplatser och allt.

Barnen är så otroligt duktiga och lugna när vi reser, ingen gnäll eller gråt. Däremot så var det en hel del turbulens på flygresan och det var lite läskigt när man hörde hur alla i planet gaspade när det kändes som en berg- och dalbana i planet.Så här ser en tvåmånaders posthög ut. Och då har två paket gått tillbaka... som jag inte hann hämta ut... trist! Men en massa andra roliga paket (rena julafton), bland annat en massa nya Mollysar!

Nu så ska jag nog sova resten av dygnet... är helt slut i huvudet! Tusen tack till varenda en av er som har lämnat kommentarer under inlägget om tvättmaskinen! Jag blev helt förbufflad när jag såg att jag nästan hade fått 300 kommentarer under inlägget! Jag blir verkligen rörd och ni är så gulliga som säger att det är er bröllopspresent till mig! Söta ni!!!
Snälla, hjälp mig vinna en ny tvättmaskin!
Med två småbarn så blir det en hel del tvätt! Vår tvättmaskin har många år på nacken och man får hålla på och starta om den ibland. Känns som om vi verkligen skulle behöva en ny, så därför tänkte jag testa och se om jag kan vinna en ny tvättmaskin från LG som heter Big-IN.

Som det kanske hörs på namnet så får det plats oerhört mycket tvätt i den, hela 11 kg, trots att den är lika stor som en vanlig tvättmaskin. Och miljövänlig är den också eftersom den anpassar programmet efter mängden tvätt i den. Känns som den perfekta tvättmaskinen för en småbarnsfamilj som oss!

Om ni vill att jag ska få möjligheten att vinna denna tvättmaskin så behöver ni bara lämna en kommentar (eller flera) till detta inlägg, för det är nämligen den bloggaren med flest kommentarer till sitt inlägg om tvättmaskinen som vinner. Jag skulle verkligen bli superglad om jag fick vinna en sån fin tvättmaskin! Om jag vinner den så är ni alla välkomna hem till mig mer er smutstvätt  ;)
Pirr i magen


Det pirrar i magen när jag tänker på att han är min make nu. Det pirrar i magen när jag tänker på att vi snart ska flyga hem tillsammans med en massa massa fina minnen i bagaget. Jag är så lycklig just nu och jag ser fram emot att få komma hem och träffa vänner och familj och få berätta om allt roligt vi har upplevt.

Jag har en massa tankar och planer om vad vi ska göra när vi kommer hem. Leah ska sluta med napp och ska få sova i Zacks rum. Zack ska få fortsätta gå utan blöja, om han vill. Jag ska göra fotoböcker från bröllopet och från resan, vi ska göra förstorningar av några av bröllopsbilderna (hur ska vi kunna välja ut bara några få?) och kanske av några bilder från resan. Vi ska planera Leahs 1-års kalas och så kanske en bröllopsfest för våra vänner...? Ja, det pirrar i magen när jag tänker på allt jag vill göra! :)