Love, love, love!Min första Alla hjärtans dag som gift! Och jag skulle berätta lite mer om vigseln (och visa lite fler bilder) och om vårt äktenskap (och svara på några av era frågor).

Det som gjorde vår vigsel så himla mysig tycker jag var att vigselförrättaren Ulf sa så fina, men ändå inte "tunga" saker. Han sa själv innan att han bruka utelämna såna saker som "tills döden skiljer er åt" för det känns inte så lättsamt. Även vår bröllopskoordinator, Maj-britt (Ulfs fru) var toppen. Trots att vi bara träffades en gång och bara hade mailkontakt innan (i ca ett halvår) så blev allt rätt. Jag fattar faktiskt inte det... att det gick så smidigt och att hon fattade precis vad vi menade på en gång!

Ulf och Maj-britt

Jag frågade min make vad han tyckte mest om med vårt bröllop och han sa att han gillade mest när vi blev fotade innan. Fotografen fotade oss i en hel timme på en massa olika sätt. Vi skulle pussas en massa och hålla händerna, mm. Maken tyckte att det var mysigt och kändes väldigt speciellt.

Bildspel med foton som fotografen tog


Vad jag gillade mest? Live-musiken. Carina, som sjöng, gjorde det med sån känsla. Jag kunde inte titta på henne utan att få tårar i ögonen... (och jag fick torka ögonen ett par gånger under vigseln).


Musikerna

Alla våra fina gäster, är vi så glada och tacksamma över att dom kunde närvara vid vår fina dag! Vi trodde inte att vi skulle ha så många gäster som vi hade, verkligen inte! Gästerna fick själva bekosta resa och boende, så därför förväntade vi inte att så många skulle komma. Men dom flesta såg det också som en ursäkt att åka iväg på en härlig semester också  :)  Men om inga alls hade kommit så hade vi gjort likadant. När vi först pratade om att gifta oss på stranden så såg jag faktiskt framför mig hur vi stod ensamma tillsammans med vigselförrättaren på stranden... men så var det också innan vi fick barn  ;)

Kärlek till alla våra fina gäster! :)

Vårt nya efternamn har varit jätte jättesvårt att bestämma! Jag vill inte ta makens efternamn eftersom det innehåller lite å-ä-ö tecken och det känns lite krångligt på internet och så. Maken vill inte ta mitt efternamn eftersom han tycker att jag bestämmer så mycket redan...haha... så vi ska ta ett helt nytt efternamn, men ett släktnamn (från min sida blev det). Vi har inte ändrat våra namn än, utan vi får ta tag i den biten sen när vi kommer hem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Sarah
2011-02-14 @ 10:51:18 Blogg: http://saramedh.wordpress.com

Fick tårar i ögonen när jag såg bildspelet. Jag är så blödig ibland, jag känner ju inte äns er på riktigt. Men på ett sätt så känns det som jag gör det ändå ;)Ni ser verkligen lyckliga ut, vilket drömbröllop alltså! :)

Lisa - Sockerrus
2011-02-14 @ 13:29:05 Blogg: http://sockerrus.wordpress.com

Stort GRATTIS till dig (er)!Ha en härlig dag!

/Lisa

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet