Ang. monkey showen

God morgon allihopa! Jag ser att ni också blev upprörda över Monkey showen vi var på igår. Som jag skrev så kändes det inte bra och vi tyckte synd om aporna. Det var inte vi som skrattade, bara Zack. Han tyckte aporna var jättesöta och roliga. Vi lämnade ingen dricks eller köpte något av dom för att vi inte ville stödja dom.

Vi hade inte bokat den föreställningen, utan den ingick i ett sightseeing paket (någon undrade vad det kostade - 1100 baht per person betalade vi). Vi hade aldrig varit på en sån föreställning förut så vi hade ingen aning om vad som väntade oss. Vi kanske borde ha gått därifrån i protest, men det är lätt att vara efterklok.... vi kommer i allafall inte gå på någon liknande föreställning igen.

Vi har försökt prata med Zack efteråt och som någon skrev, jag vet inte hur mycket han förstår riktigt. Jag ville bara klargöra att vi verkligen inte stödjer djurplågeri. Jag ville visa er showen, så att om ni som jag inte hade varit på en sån föreställning förut vet vad det handlar och kanske kan skippa att gå på den....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Andin
2011-02-24 @ 06:43:08

"och kanske kan skippa att gå på den..." KANSKE?!

Angelica Ljungblad
2011-02-24 @ 07:05:25

Andin - ska hon säga åt folk vad de ska göra? Alla får väl göra som de vill...

Alfva
2011-02-24 @ 07:24:29 Blogg: http://alfvan.wordpress.com

JAG är iaf glad att veta hur det såg ut så att jag kan hålla mig långt borta framöver!

För om ingen visar bilderna - hur ska då andra varnas?!

Jenny i Dalby (mamma till tre)
2011-02-24 @ 09:36:19

Det är väl kanon att du visar upp detta så kan man välja att ta avstånd från såna föreställningar. Detsamma gäller egentligen elefantridningen tycker jag, inte heller nåt att stödja om elefanterna inte behandlas väl.

Tess
2011-02-24 @ 22:09:29 Blogg: http://highlandertess.blogg.se/

Det kanske är något han kommer förstå bättre när han blir äldre.

Mie
2011-02-25 @ 08:09:05 Blogg: http://www.hejsarinnan-mie.blogspot.com

Fattar inte att din man gick upp på scenen

Då är man ju inte åskådare längre utan tar aktiv del.Hoppas inte folk behöver se en film i en blogg utan att det räcker med sunt förnuft att inte gå på något sådant

Anna
2011-02-25 @ 20:26:21

Hmm.....det avr väl ganska uppenbart vad som pågick, din man satt ju och log och lät en apa med kedja runt halsen knyta upp repen....din man deltog och ni var kvar. och hur kan man överhuvudtaget gå in på sån?

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet