bambi

Bambi aka Lata Morsan
Idag är maken iväg på dykkurs igen (det är en 2-dagarskurs, men oroa er inte... jag ska också på kurs senare!). Så jag är ensam hela dagen med barnen. Vissa stunder så förstår jag inte hur ensamstående föräldrar med flera barn klarar av det... puh... vilket jobb ni gör!

Men jag kan tänka mig att man får in väldigt bra rutiner och gör vissa saker på andra sätt än vad man gör när man är van vid att vara två. Men jag skulle nog aldrig palla att åka iväg på en veckas solsemester ensam med barnen, som min kompis Emma gjorde...

Förra dagen som maken var på kurs så gick vi ner på stranden... idag var jag lite latare... eller kanske inte så lite... för vi stannade nämligen på balkongen! Men barnen hade rätt så skoj ändå:



Och än är inte dagen slut... barnen sover middag... får se vad vi hittar på när dom har vaknat  :)
#1 - ♥anna♥

Det går väl an när balkongen ser ut som den gör! Ni är ju på semester, då får man lata sig hur mycket som helst!

#2 - Skrotmamman skrotar vidare

Haha, den balkongen ser ju bra mycket roligare ut än vår balkong var för vår ettåriga dotter när jag var höggravid, 30 grader varmt i Sverige, foglossning och tre trappor för att ens ta sig ut (med mage och att bära ettåring) Hon fick en badbalja.



Men hon (vi) överlevde det också!



Ensamstående gör toppenarbeten!!! Säger hon som i perioder lever gräsänka med mina två barn pga arbete......

#3 - Linda

Med en sån balkong går det säkert ingen nöd på dem! Eller dig. :-)

#4 - Nina

Vad mysigt ni verkar ha det =)

#5 - Anna

Ja, många är inte vana att vara med sina barn-dagis mest hela dagarna, då blir det en chock för många bara att vara med sin avkomma en enda dag....

#6 - BAMBI - föräldraledig i Thailand

Anna Det var väl mest det här med att vara ensam med barnen på semestern, utan att ha alla vanliga saker hemma, måste äta ute och att bada i pool ensam med två små barn känns lite läskigt..