bambi

Det allra nödvändigaste på resan till Thailand
Nu när vi har varit på resande fot med barnen ett tag så har jag insett att vi tog med oss en hel del onödiga saker. Men så är det väl alltid... att man packar för mycket? Jag minns en intervju jag läste med en svensk som hade rest till alla länder i hela världen. Han sa att man ska bara packa det allra allra nödvändigaste och sen ta bort hälften! Haha... jag vet inte hur det skulle gå till.

Men här är några saker som vi har tyckt ha varit nödvändiga när vi har rest med barnen här i Thailand:


Solskyddskläder - vi svenskar vi ju gärna klä på barnen så mycket som möjligt och det finns massor med baddräkter, bikinis och badbyxor till barn här i Thailand men jag har inte sett några heltäckande solskyddskläder, så om man vill ha det så är det bra att köpa med sig.

Solhattar och solkepsar - jag har inte sett några solhattar alls till barn, bara till vuxna.

Välling och barnmatsburkar - är lite svårt att få tag på, speciellt om man inte bor i en större stad som har lite större butiker

Flytringar, armpuffar, flytvästar, blöjor, våtservetter och solkräm finns här... så det behöver man inte ha med sig. Och egentligen behöver man knappt ha med sig några kläder heller för här finns det så mycket billiga kläder och det är så billigt att tvätta!
#1 - Anonym

skulle inte du kunna svara på kritiken du fått bland kommerntarerna hos bloggkommentatorerna`?

#2 - BAMBI - nygift i Thailand

Anonym Haha... "kritik"... ;) Nu har jag svarat:



http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2011/02/01/smygfotar