bambi

Fort ska det gå!
Zack leker vid barnpoolen (notera hans fina Hello Kitty armpuffar!)

Här i Khao Lak så bor vi på ett hotell med en massa vattenrutschkanor, mest mindre för barn men också en stor för oss vuxna. Jag är barnsligt förtjust i att åka vattenrutschkana och gillar när det går fort!



Maken åkte i den stora rutschkanan med Zack några gånger och sen testade jag att göra det en gång med honom också men det gick inte lika bra, vi åkte ganska fort och jag missade att hålla upp honom när vi landade i vattnet så han hamnade under vattnet.... så nu vill han inte åka med mamma nå mer...  :(
#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsdian

Likadana puffar som Ville!

#2 - Marie

Fast du gör ju helt rätt! Vi ser alltid till att de kommer under vattnet. De första gångerna är det läskigt sen pratar vi om att de måste stänga munnen osv och sen efter tre gånger tycker de inte det är något problem längre. Både våra killar åkte stora kanor själva förra året. V var bara 1 år och 8 mån. Klart minst av alla :-)

#3 - Alfva

Vore intressant att höra hur prisnivån ligger på de ställen ni varit (mat och dryck mestadels). Vi planerar några veckor i april just nu och funderar lite över både Khao Lak och Koh Lanta....!