Gosig bebisLeah är en riktig gosebebis. Hon tycker om att ligga nära, kramas, pilla på läpparna, pilla på näsan och framför allt hålla fingret när hon ska sova.

Vi har försökt lite grann med gosefilt och gosedjur, men hon fattar inte riktigt grejen. Så vi får fortsätta och offra våra fingrar när hon ska somna. Men ibland är det inte så lätt att komma ur hennes grepp, hon bara fortsätter att ta tag i fingret när man försöker smyga sig hur hennes lilla lilla näve...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Sarah
2011-02-14 @ 10:06:28 Blogg: http://saramedh.wordpress.com

Vad mysigt :)

Karin
2011-02-14 @ 10:47:30 Blogg: http://ensmakavkarin.wordpress.com

Vilken knubbig lite godbit hon är! Så himla söt! :-)

Jessica - bymom.se - illustrationer som är överförbara till textil
2011-02-14 @ 19:43:11 Blogg: http://bymombloggen.blogspot.com/

Vilken härlig bild!Min tjej som är 16 månader hade först napp/bröstet, sen slutade hon med napp vid 6 månader och hade bröstet/mig/snuttefilt. Sen slutade jag amma och då var det bara gos som gällde. Men vid jul fick hon en nalle som hon älskade och har inte släppt den sen dess. Otroligt sött när hon ligger och kramar nallen när hon ska sova, eller som ibland när hon lägger den över ansiktet. Sen dess sover hon i egen säng! Med nalle då så klart ;-)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet